Kinek mi az a diéta, azaz inkább egészséges táplálkozási forma, ami tényleges fogyáshoz is vezetett?
Van egy 5 és egy 2 éves gyerekem. Férjem reggeltől estig dolgozik heti 6 napot. Legközelebbi rokon 500+ km-re. Szóval a sportolásban sajnos korlátozott vagyok. De igyekszem, séta a gyerekekkel, néha tudok velük is itthon mozogni vmit, de az ugye nem az igazi. Főleg ha "segíteni" szeretnének nekem 😅 odafigyelek a helyes táplálkozásra, de ettől sajnos nem olvadnak a kilók... Nem vagyok genetikailag modell alkat, de azért szeretnék fogyni, nem csak tartani a súlyom.
Köszönöm előre is a hasznos tippeket, tanácsokat.
Hiába tudja az ember mi az egészséges kajálás, azt betartani, kivitelezni sokkal nehezebb, mint az elmélet. Igazából csodaszer nincs. Lehet fogyni ketoval, low carb diétával, vegán életmóddal. Szerintem a legjobb, ha azt választod, amit hosszú távon tartani tudsz.
Ezenkívül az alapokat mi. Denképp tartsd be:sok zöldség, gyümölcs, nő cukor, fehér liszt, sok folyadék, elég alvás, minden nap valami mozgás. Minél több természetes táplálék, minél kevesebb feldolgozott étel.
Ha ezek életmód szerűen megvannak, utánna jöhet a finomhangolás:)
Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot.
Mindenképp először követem 1 hétig a pontos étkezésem, felírom stb... Aztán ha találok jó szakembert akkor konzultálok vele.
Ja és nem szoktam soha a gyerekek után megenni, ami megmarad 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!