Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le akarok fogyni mert így nem...

Le akarok fogyni mert így nem érzem jól magam van tipp? többi lent!

Figyelt kérdés

F28

Élet módot szeretnék váltani mert el híztam és így önbizalmam sincs és észre vettem ,hogy a szemérem csont hoz is le rakodott zsír párna és így a péniszem kisebbnek tűnik mint ami volt szerintem kb olyan 2-3 cm vesztettem de a légyeg azt ,hogy a 165cm magas vagyok és kb 115-130kg között vagyok dolgozom és nem sok időm van edzeni van valami tippetek mit tudnék csinálni ,hogy munka mellet be váljon és azért legyen bennem erő is a munkába mert ez a Norbi updates kaja nem jó nincs erő bennem tőle

Van olyan meg oldás ami működik és olcsó ?

2021. nov. 1. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Próbáld ki a Hiit edzést.Időigényes és hatékony.De mindenképpen ésszel vágj bele,fokozatosan.
2021. nov. 1. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficit
2021. nov. 1. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriabázis app kezdetnek jó, ad egy támpontot, hogy milyen kalóriadeficitet és makrókat kellene hozni. Aztán lassú felszívódású CHk, sok zöldség, fehér húsok (csirke, hal).
2021. nov. 1. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"dolgozom és nem sok időm van edzeni"

ne keresd a kifogást a mozgásra és ezt nem negatív vagy bántó célzattal mondom

én is így voltam vele

3 műszakban dolgozok és amikor délutános vagyok tudok délelőtt edzeni, éjszakás héten délután és délelőttös héten szintén

szerintem 1 szabad órája mindenkinek van mozogni úgyhogy hajrá és kitartást kívánok!

az első három válaszoló is hasznos dolgokat mondott :)

2021. nov. 1. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

étrend 75%, stressz, alvás, folyadék 5%, maradék a sport. tehát a kaján van a hangsúly.

két egyetemre jártam egyszerre, mellette 20 órában dolgoztam és vezettem a háztartást - minden nap dobozoltam 4ből 3 étkezést

szóval ha a kifogás van, nem akarod eléggé

egyébként nagyon egyszerű az olcsó fogyás módszere

kevesebb energiát kell bevinni, mint amit a sezrvezet felhasznál. ez nagy túlsúlynál általában annyit jelent, hogy az adagokat kétharmadára csökkented és nem akkor eszel amikor szoktál, hanem amikor tényleg éhes vagy. mellé rengeteg víz.

szóval egyél szépen egészséges ételeket, mérsékelt mennyiségben. no cukros üdítő, nagyon kevés alkohol, nagyon kevés cukor és rengeteg zldség, közepesen nagy menyniségű gyümölcs

- fagyasztott zöldségekben több a vitamin és oclsóbb mint a friss

- barna rizs, köles, bulgur is már lassan a rizs árában van

- a krumpli kitűnő összetett szénhidrátforrás, használd

- gyümölcsből mindig vedd az akciósat és akkor még változatos is lesz

- ha csirkemellet nem tudod megvenni, ami kevés kalóriában sok fehérje, akkor egyél pl combot, ami már kilója 600 forintért is van. egy étkezésre 30 deka bőven elég

- süss kevés olajjal vagy teljesen nélküle

- nem kell semmi norbi (nézted már az összetevőket? inkább eszem homokot és az olcsóbb)

- nem kell semmi speckó összetevő vagy agyonfeldolgozott készímény (pl. vegán virsli, joghurt stb)

normális, átlagos alapanyagokat egyél, és csökkentsd a mennyiségeket. tényleg ez a lényeg.

amúgy ha kis energiát fektetnél bele, minden étkezés után 5 perc alatt íd fel 4 napig hogy mit ettél. és htévégén leülsz, egy óra alatt betáplálsz mindent egy kalóriaszámlálóba. és megtudod, mi az ami a legtöbb kalóriába kerül. no azt kell elhagyni

2021. nov. 1. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
En sem nagyon tudok fogyni, elcsabulok a kajakra. Nekem az valt be, hogy bem azt neztem mit, hanem mikor es mennyit. Napi 5szor ugyanabban az idoben kiszedtem kizarolag egy kis adagnyit (amivel meg jol lakok) es azt ettem, mindegy hogy rantott hus, spagetti vagy turos batyu volt. Melle igyekesztem vm gyümölcsőt, pl. Turos bagyu melle fel narancsot, vagy spagetti mellé salátát is enni a rost miatt. És is igy fogytam, ekkora suly mellett te is fogsz. Fontos hogy 5szor egyèl, kulonben falasrohamod lesz es hogy mindig azt edd amit szeretsz. En csokit is ettem mindennap. Egy alma es fel szelet kinder bueno uzsira stb.
2021. nov. 2. 10:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. nov. 2. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!