Fogyni szeretnék, de a három műszak mellett állandóan hullafáradtnak érzem magam. Ötletek?
Kalóriadeficit kell, az nem elég, hogy kevés gabonát eszel (s nem is szükséges, bár sokunknak segít). Persze jó étrend kéne, hogy azért legyen erőd és ne éhezz... Mozgás nélkül nehezebb (eleve mozognék valamicskét, akármilyen parányit, engem hihetetlenül enervál, ha nincs semmi, még séta sem a friss levegőn. bár én 3 műszakot se így, se úgy nem bírnék, de mozgás nélkül egyet sem, az egészséges élet része), valószínűleg be kell érned egy lassú fogyással, türelemre szükség lesz.
Nem tudom, mire van erőd s mit szeretsz, de még a séta is sokat segíthet, ha van rá elég időd. De sok jó kis mozgásforma van. Én hetente biciklizek egyet, de amúgy marad a séta, jobb korszakaimban pedig a súlyzózás is. De eddig kizárólag akkor fogytam, amikor egy ideig pont nem mozogtam, de kalóriadeficitbe tudtam kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!