Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy a fogyás...

Jól gondolom, hogy a fogyás nem egy napról napra exponenciálisan csökkenő folyamat?

Figyelt kérdés
Tehát vannak napok, amikor pár tíz dekával többet mutat a mérleg az előző naphoz képest.

2021. nov. 1. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Van egy természetes ingadozás, persze. Pár 10 dkg még attól is lehet, ha picit sósabban ettél előző nap, vagy több vizet ittál. De ez nem hízás, hosszabb távon érdemes nézni a trendet, hogy merre haladsz.
2021. nov. 1. 10:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megnyugodtam.
2021. nov. 1. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Olyan mintha egy exp(-x) függvényre ráültetnél valami kis amplitúdójú harmonikust (szinusz).

Hullámzik, és egy konstanshoz tart, ha ügyesen csinálod.

2021. nov. 1. 13:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hasonlat, köszönöm neked is!
2021. nov. 1. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

minden nap (vagy ritkábban), reggel mérd magad, wx után, evés és ivás előtt, uyganott, ugyanolyan ruhában. legjobb a heti átlagokat összehasonlítani

egy napi súly pedig függhet rengeteg mindentől, pl ha előző nap kcisit több szénhidrátot ezsel, ideiglenesen több vizet tartasz vissza stb

amúgy maga a fogyás sajnos inkább nem exponenciális, hanem logaritmikus hosszútávon. az elején könnyű, gyors, aztán egyre lassabb

2021. nov. 1. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás abszolut nem egyenletes. Én több mint 2,5 éve fogyok (2év 8 hónap).

Volt hónap mikor 5 kg lement, volt 2-3kg vagy 1-1,5 kg, 500g, 400g , olyan is hogy 2 hónapig semmi, aztán meg újra beindult, pedig mindig betartottam mindent. Nagyon változó:)

2021. nov. 1. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszaitokat!
2021. nov. 2. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Sztem linearis. A tested nem fog rohamosan kevesebb energiat égetni, ha igy lenne szinte senki se halna ehen...
2021. nov. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!