Mit tegyek a falásrohamaim ellen?
Jelenleg nagyon kaotikus és rendszertelen az étkezésem.
Például főzök valamit, eszek belőle, érzem, hogy tele vagyok és elég volt, de eltelik fél óra és újra kimegyek a konyhába enni pedig tudom, hogy elég volt.
Szeretnék egy nap csak háromszor enni. Reggeli, ebéd, vacsora ugyebár, de sokszor valami bekattan és unalomból is elkezdek enni.
Pedig vannak hobbijaim. Elkezdtem futni és edzeni, olvasok is mindennap, laptopomon játszok, de amikor úgy érzem unatkozok akkor egyből a kajához nyúlok.
Lehet egyáltalán ez ellen tenni?
Tervezd meg az égkezéseidet, szigorúan 3-4 óránként (majd meglátod, melyik esik jobban). Reggeli-tízórai-ebéd-uzsi-vacsi. Legyen rendszer. A reggeli jó szénhidrátokkal, pl zabpehely. Tízórai gyümölcs magokkal. Ebéd hús, saláta és kevés jó CH. Uzsonna túrókrém. Estéhez közeledve egyre kevesebb CH. Könnyű saláta vagy fehérjeturmix vacsi.
Egész nap eszel, nem leszel éhes, egy hét alatt meg lehet szokni a rendszert, ha tervezel előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!