Ez normális? (Több lent)
Nem tudtam hogy jobb lenne a sport vagy fogyókúrák kategóriába rakni ezt a kérdést,nem lényeg. Kb 4-5 hónapja állandóan eddzek minimum 1 órát, tartottam a diétát meg minden. Ha állok én is azt láttom hogy fogytam, mások is azt mondják. Viszont ha üllök akkor a hasam kicsit nagy a combom megvastagszik. + 1 kérdés ha mások is mondják hogy fogyok és a tükörben is láttom hogy fogyok, de viszont a mérleg inkább többet mutatt az mennyire normális?
F
Ha leülsz szétterül a combod, a hasad a tartás hiánya miatt kidomborodik. Genetikai csoda lennél, ha nem így lenne.
Ha nem fogysz, akkor nem jó a diétád, ettől függetlenül az edzéstől formálódhat a tested.
Köszönöm a válaszokat!
#3 a centi meg a tükör is majdnem ugyanaz. Ha láttom a változást akkor látszik hogy jó irányban haladok
Üléskor összenyomódik a hasi bőr, aminek akkorának kell lennie, hogy felegyenesedve is nyújtózkodni tudj, lemehess hídba.
A combod pedig az ülőke miatt korlátozott a kiterjedése lefelé, ezért oldalra nyomódnak a szövetek. Ha leszorítod az asztallapra, a körömágyadnál is szélesebb lesz az ujjad.
Egyszerű fizikáról van szó, minden így működik, vízzel töltött lufi, állati test és minden más, ami nem merev.
mindenkinek nagyobb a combja meg a hasa ha ül, még a modelleknek is. azért vannak ülős képeken lehetetlen pózokban.
egyébként a fogyás mércéje mindig a ruhák, a külső környezet, a körméretek. még a mérlegnek se szabad hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!