Akik életmódot váltottak, hogyan élitek meg, hogy a családotok, barátaitok "hagyományosan" étkeznek?
Pár hónapja váltottam életmódot, odafigyelek, számolom, mit eszek stb. Néha nehéz a családi és baráti eseményeken (tudjátok, ott az egyél még, miért nem eszel, kóstold meg azt is, szokott menni). Mostanában kb minden héten családi eseményre vagyok hivatalos, sok ilyenkor a szülinapos. Szerencsére mindig van olyan kaja, amiket én is ehetek (értsd nincs egy szeletben rengeteg kalória), viszont kicsit rossz érzés, hogy a többiek tonnaszámra tolják be a rántott húst, a zserbót, a pitét, a piskóta tekercset, ropit, perecet, pogácsát, cukros üdítőt, míg én ezeket vagy nem eszem, vagy csak 1-2 szeletet, ami belefér a keretembe. Egyébként elvagyok, de amikor mellettem eszik az ilyet, érzem az illatot, látom milyen jóízűen eszik meg a habos-babos tortát, rendesen csorog ám a nyálam. :D
Ti ezt hogyan élitek meg? Mit tesztek ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!