Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik életmódot váltottak,...

Akik életmódot váltottak, hogyan élitek meg, hogy a családotok, barátaitok "hagyományosan" étkeznek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja váltottam életmódot, odafigyelek, számolom, mit eszek stb. Néha nehéz a családi és baráti eseményeken (tudjátok, ott az egyél még, miért nem eszel, kóstold meg azt is, szokott menni). Mostanában kb minden héten családi eseményre vagyok hivatalos, sok ilyenkor a szülinapos. Szerencsére mindig van olyan kaja, amiket én is ehetek (értsd nincs egy szeletben rengeteg kalória), viszont kicsit rossz érzés, hogy a többiek tonnaszámra tolják be a rántott húst, a zserbót, a pitét, a piskóta tekercset, ropit, perecet, pogácsát, cukros üdítőt, míg én ezeket vagy nem eszem, vagy csak 1-2 szeletet, ami belefér a keretembe. Egyébként elvagyok, de amikor mellettem eszik az ilyet, érzem az illatot, látom milyen jóízűen eszik meg a habos-babos tortát, rendesen csorog ám a nyálam. :D

Ti ezt hogyan élitek meg? Mit tesztek ilyenkor?

2021. okt. 30. 15:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Őszintén, nyilván még is szoktam hogy nem eszek ilyeneket. Igazából mindennek az egészséges verzióját készítem el, szóval ugyanúgy én is eszek sütit, meg palacsintát, csak másmilyet. Azért nem mondom, hogy nem csörög a nyálam a cukros dolgok után, de ez akaraterő kérdése. Azon viszont néha kiakadok, mikor a családom egypár tagja full egészségtelen ül étkezik, és bomba alakjuk van. Viccen kívül, reggelire cukros müzli, ebédre máglyarakás, Napközben csoki, este tejbegríz. Sokkal kevesebbet sportolnak, és még jobb is az alakjuk mint nekem. Dehát ez genetika. Nem mondom hogy én szörnyű fényekkel lettem megáldva, de nekem muszáj odagigyelnem. Ez van, elfogadtam. Igazából nem teherként próbálok rá tekinteni, hanem megtalálni benne a jó oldalát
2021. nov. 5. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!