Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan lefogyni?

Hogyan tudnék gyorsan lefogyni?

Figyelt kérdés

Jelen pillanatban 164 centi vagyok, és 62 kiló (ami elég sok). Gimnazista vagyok, úgyhogy a kalóriaszámolgatás nem feltétlenül opció, de nem nagyon érzem jól magam a börömben, és szeretnék lefogyni 55-57 kilóra.

Főleg hasról szeretnék fogyni, de sehol nem jönne rosszul.

Milyen módszerrel sikerülhet?

2021. okt. 29. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Évszám: 2021.

Egyebet nem tennék hozzá…

2021. okt. 29. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Milyen csoda dologra vágysz? Normálisan kell étkezni, kevesebbet enni, többször kicsi adagokat, sok zöldséget, gyümölcsöt, kevesebb cukrot, csokit, nasit, fehér lisztből készült pékárut, gyors kaját. Sol folyadék bevitel. Mozgás.

Nincs gyors fogyás. Hízni sem 2 nap alatt hízik meg az ember, ugyanúgy fogyni sem fog 2 nap alatt. Ez egy hosszabb folyamat. Természetesen 1 hét alatt is lehet sokat fogyni, de az nem lesz tartós fogyás.

2021. okt. 29. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerülne is, gyorsan lefogyni nem jó. Nem ráérsz?
2021. okt. 29. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyors fogyás nincs, és 5-7 kg felesleg nem is "elég sok", nem fog gyorsan (tartósan lemenni). Nem kell számolgatni, én se számoltam soha, egészségesen kell enni (és nyilván nem óriás adagokat) és mozogni. Csodaszer nincs.
2021. okt. 29. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 163 és 65 vagyok. Helyi zsírégetés nincs, kalóriadeficittel bírsz fogyni.
2021. okt. 29. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficittel fél-egy kilót birsz hetente fogyni.
2021. okt. 29. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Többnyire egészséges kajákat eszel, hogyha nagyon nem akarsz kalóriát számolgatni (mert minden a kalóriaszámoláson múlik).

Elkezdesz erősíteni meg sportolni.

Amúgy ne a kilókat nézd, hanem a testzsírszázalékot.

Meg honnan a málnásból szedted ezt az 57 kilót?

Meg minden más amit a többiek írtak.

Hidd el, ha gyorsan akarsz elfogyni, SE NEM FOG MENNI SE NEM FOG JÓ LENNI!

2021. okt. 29. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég ha mindenből egy kicsit kevesebbet eszel mint szoktál. Tehát figyelj a mennyiségre. És szép lassan, de tartósan és egészségesen meg fog látszani a változás
2021. okt. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!