A kenyér és a tészta ugyanúgy hízlal?
Figyelt kérdés
Eggy a kettő jóformánn?2021. okt. 28. 04:53
1/13 anonim válasza:
Nem, egyenlő súlyú kenyér, és főtt tészta közül a kenyér közel duplája.
3/13 anonim válasza:
Engem nem, mert olyan a genetikám. Gyors az anyagcserém. Az egész családomra igaz ez.
5/13 anonim válasza:
Utolsó, de.
Én felszedtem jó pár kilót, elkezdtem kevesebb kenyeret enni (helyette Ryvita nevű cuccot, meg ilyen lapos rozsszelet -féleséget). - láss csodát, hat centi lement a hasamból...
6/13 anonim válasza:
5. (4-es vagyok) és ha másból ettél volna kevesebbet, és ugyanakkora kalóriadeficitet értél volna el, mint a kenyér csökkentésével, akkor meg úgy fogytál volna. és most azt mondanád, hogy hízlal a kacsa, mióta nem eszel kacsát, fogysz.
önmagában semmi nem hízlal. ha túl sokat eszel belőle (több kalóriát, mint amennyi kimegy), az hízlal.
7/13 anonim válasza:
Auuu. Számolom a kalóriákat, azzal fogytam. Túl sok kenyeret ettem, ez tény.
Meg az is, hogy bizony a kenyérben baromi sok kalória van.
Értsd, egy szelet kenyér jó sok kalória, egy szelet ilyen Ryvita meg jóval kevesebb.
8/13 anonim válasza:
7. így van. de nem hízlal önmagában egyik sem.
9/13 anonim válasza:
1 kiló kenyérben sokkal több kalória van, mint 1 kiló répában. Szóval, de, hízlal. Emiatt.
10/13 anonim válasza:
Ennyi erővel a répa is hízlal, mert sokkal több kalória van benne, mint ugyanannyi vízben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!