Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi állhat annak a háttérben,...

Mi állhat annak a háttérben, ha egy nő aki mindig kövér volt, már gyerekként is, direkt lefogy? Lehet akár depresszió?

Figyelt kérdés
Pedig önbizalma mindig volt
2021. okt. 25. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rájött, hogy egészségtelen dolog a kövérség? Az emberek nagy része esztétikai okok miatt akar fogyni, pedig az pont lényegtelen - de ha nem is lényegtelen, mindenképp szubjektív -, az egészség viszont nem az.
2021. okt. 25. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
pld. Gyereket szeretne, és a túlsúly a hormonális egyensúlynak sem kedvez.
2021. okt. 25. 01:53
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Nekem sajnos van egy negatív sztorim erre. Volt egy ilyen ismerősöm szinte barátnőm. Lefogyott mindenki dicsérte stb. Már jóval később derült ki, hogy rákos beteg és bizony emiatt a fogyás :( nem mindig pozitív ha valaki hirtelen Fogy. Azért írom, hogy volt mert sajnos már elhunyt rá egy évre.
2021. okt. 25. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rájött hogy egeszsegtelen, nem tud futni a busz utan, vernyomasproblemai vannak es nem szeretne kifulladni egy emelet lepcsozestol
2021. okt. 25. 09:59
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:
96%

3#

Azért itt a kérdésben benne van, hogy direkt.

2021. okt. 25. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, akart ő fogyni ilyen olyan kúrák, étrend-kiegészítők …. Azt gondolta mindenki végre valami bevált. Nem gondoltunk rosszra.
2021. okt. 25. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ráment az egészségemre a + súly, veszélyben volt az életem 170 kilósan és a testem ezt egyértelműen jelezte. Ma már 68kg vagyok és sokkal boldogabb. Igaz, önbizalmam sose volt.
2021. okt. 25. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödik az ember egyrészt fejben is változik,másrészt mondjuk 15-20kg túlsúly 20 évesen nem feltétlenül befolyásolja az életminőséget,30-40-50 évesen már rendesen megérzi az ember,fájhat a térde,háta,rossz az emésztése,fullad stb
2022. jan. 9. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!