Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefekvés előtt hány órával...

Lefekvés előtt hány órával nem lehet enni/inni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 21:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
71%
Nekem lehet enni előtte 3 órával is meg 2 másodperccel is. Nem börtönben lakom, hogy ne lehetne.
2021. okt. 22. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Bármikor lehet enni és inni. Értelmetlen a kérdés.
2021. okt. 22. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Úgy tudom, hogy lefekvés előtt 1 órával lenne érdemes utoljára inni, ahhoz, hogy elalvás előtt ki tudjon ürülni a folyadék a szervezetből.

Étkezéssel kapcsolatban, ez mindenkinél más, és attól is függ, ki milyen életmódot folytat, diétázik, fogyókúrázik-e, sportol, vagy esetleg van valamilyen betegsége.

Általánosságban véve a vacsorát érdemes legkésőbb 2-3 órával befejezni a nyugodt alváshoz.

2021. okt. 22. 22:15
 4/11 anonim válasza:
62%
Érdekes, én rossz alvó vagyok és ha nagyon nem megy, felkelek éjszaka enni. Utána általában sikerül elaludnom.
2021. okt. 22. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ kivel fekszel le.
2021. okt. 22. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Ki mondta hogy nem lehet?
2021. okt. 23. 05:43
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Neked kell kitapasztalni, éhesen nehéz elaludni, zabálás után meg rosszul alszol, esetleg visszajön a savad is.

Fogyás szempontjából meg csak az számít hogy összesen mit és mennyit eszel, és mennyit mozogsz.

2021. okt. 23. 06:22
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Bármikor lehet enni és inni. Én már évek óta úgy fekszem le, hogy közvetlen előtte jó nagyot eszek. Csak így tudok elálmosodni, máskülönben nem vagyok képes elaludni. Soha nem volt még ebből problémám. Inni is közvetlen előtte szoktam, sőt, oda is készítem az ágy mellé a vizet. Ha nem iszok eleget lefekvés előtt (vagy alvás közben), akkor reggel torokfájásra kelek, mindig.
2021. okt. 23. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez teljesen egyéni. Eredmény tekintetében teljesen mindegy. Én szerintem fogyás esetén célszerű minél később enni, vagyis alvás előtt lehetőleg. Nem jó dolog arra felkelni, hogy éhes vagy.

De ezt a kérdést csak praktikussági okokból kell vizsgálni :) :

2021. okt. 23. 16:02
 10/11 anonim válasza:

A hivatalos javaslat hogy lefekvés előtti 3 órán belül már ne együnk, hogy a metabolizmus le tudjon lassulni.

Persze gyurmáknak meg majdhogynem kötelező egy adag kazein közvetlen alvás előtt.

2021. okt. 28. 07:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!