Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudtam ma fozni. Mennyire...

Nem tudtam ma fozni. Mennyire jo igy a mai etkezesem?

Figyelt kérdés

Reggeli 2 tojas + pritamin paprika es porehagyma

Ebed: zoldsegek (jegsalata, hagyma, paradicsom) es melle 2 kisebb tenyernyi csirkemell (sajnos mirelit es nem tudom hogy keszitettek, bo olaj gondolom :D)

Vacsora: riomare- insalatissime

Napkozben 1 kave, cukor nelkul

2021. okt. 14. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még úgy is kevés. Hiába eszel rengeteg zöldséget, ha "nincs" benne kalória. Mint láthatod azt nem is számolják mert nem tudsz annyit enni belőle hogy kijöjjön a kalória. Persze ez jó, el is telít valamennyire ideig óráig, de mégsem az igazi.
2021. okt. 15. 09:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy nap amúgy sem számít semmit. Teljesen felesleges ezen gondolkozni. Ha 10 pizzát ettél volna, akkor sem múlna egy napon semmi.
2021. okt. 15. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem derül ki, hogy milyen magas vagy és mennyi a súlyod. Egyébként nem lenne vészes +2 étkezéssel.
2021. okt. 22. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez mind együtt maximum ebédre jó, de előszava három étkezésre egy nagy nulla.
2021. okt. 22. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
*elosztva
2021. okt. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!