155 centi vagyok, 76 kg, 80 nap alatt mennyit kilot tudok ledobni ha odafigyelek az etkezesemre es tornazok loveyourbellyt,es gumiszalaggal es flabival?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 16:50
1/6 anonim válasza:
Kb 6-7 kilót, ha a heti 0,5 kilót tartod. Szerintem ez az egészséges maximálisan leadható súly így szűk 3 hónap alatt
2/6 anonim válasza:
Hát, ez attól függ, hogy hány naponta tornázol, és mit jelent az, hogy odafigyelsz az étkezésedre.
3/6 A kérdező kommentje:
Heti 6 napot tervezek mert szét van nyílva a hasizmom es kértem segítséget loveyourbelly oktatótól. Valójában a 160 grammos szénhidrat diétát kellene csinalnom IR/Pcos miatt
2021. jún. 1. 16:57
4/6 anonim válasza:
Sok sikert! Szerintem 7 kiló simán lemegy
5/6 anonim válasza:
80 nap az kb. 11.5 hét. A napi javasolt fogyás az olyan 0.5-1kg/hét. Szóval, ha mindent jól csinálsz, akkor olyan 6-12kg-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!