Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm-sen 60 kg-ból szeretnék...

160 cm-sen 60 kg-ból szeretnék fogyni ~10 kg-t. 32 éves nő vagyok, alapból vékony csontozatú,kevés az izom is rajtam.Hogyan kezdjek neki? Mit mozogjak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te beteg ember vagy. Miért akarod magad összehasonlítani egy teljesen makk egészséges emberrel?

Képzeld, én 4-5 óra között eszem, amennyire nekem szükségem van, és én már nem eszem többet. Nem leszek éhes este 8-10 órakor se.

Szokták mondani, minden fejben dől el! Ez az, ami sokak számára elképzelhetetlen és lehetetlen.

2021. okt. 15. 09:39
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

9. Tudod mit, mindegy, te eleget tájékozódtál már a feminából meg a nosaltyról, teljesen igazad van.

Nem tudom, miért lennék elszállva magamtól, de ha neked ez jön le (te kezdtél "hoppázni", meg kioktatni), akkor biztosan (megint) igazad van. Mivel neked úgyis ez a lényeg, akkor elmondom újra, hogy igazad van - mindenki úgy él, ahogy akar. Csak igyekeztem rávilágítani pár dologra (hátha valaki elolvassa, és hasznos lesz), ami nem igaz abban, amit írtál.

Egyébként a lefekvés előtt pár órával evést azért javasolják, mert az alvás minőségét befolyásolhatja a sok kaja, a fogyáshoz-hízáshoz semmi köze. De továbbra is természetesen mindenki azt hisz, amit akar.

Ja igen, a cukor nem okoz függőséget (erre is lehet ráugrani nyugodtan). Na megyek tömni a hatalmas arcomat, így ötven felé közeledve még jól vagyok, majd akkor megvárom a 60-70-et, hogy pofára essek (arra a nagyra).

2021. okt. 15. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ja igen, a cukor nem okoz függőséget" :D :D Te tényleg olyan sötét vagy, mint az éjszaka. Hát igen, a korral előrehaladtával az ész is kezd elfogyni. Csak legalább ne hirdetnéd az ostobaságaidat, mert nagyon fájdalmas már!

[link]

[link]

"Bárki fogyaszthat cukros ételeket a mindennapokban – ez még nem jelenti azt, hogy cukorfüggő lenne. Azonban, ha valaki elveszíti a kontrollt, és többet eszik annál, mint amennyit előre eltervezett, vagy rosszul érzi magát attól, hogy kihagyja a napi szokásos édességét, akkor már komoly veszélye áll fenn a cukorfüggőségnek."

Ja, és a Benu egy gyógyszertárnak a honlapja, csak ha nem tudnád.

[link]

[link]

"Az hogy valaki kedveli az édes ízt, vagy akár kifejezetten édesszájú nem feltétlenül jelenti azt, hogy édesség vagy cukorfüggő. A függőség kifejezés azokra az esetekre utal, amikor a fogyasztó annyira kötődik az adott szerhez és annyira kívánja azt, hogy ezért a következmények mérlegelése nélkül bármit hajlandó megtenni és feladja addigi életét. A szer hiányában kellemetlen elvonási tünetek lépnek fel, melyek megelőzése érdekében a függő személy aktívan keresi a szert."

2021. okt. 15. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

13. érdekes stílusod van ahhoz képest, hogy másokat hívsz nagypofájúnak. Ráadásul rendkívül vicces, amikor olyasmit röhögsz ki a néphit alapján, amit a tudomány nem támogat (de neked van igazad, hangsúlyozom). Esetleg keress rá pár tudományos bizonyítékon alapuló tanulmányra, amik arra a következtetésre jutottak, hogy a cukor nem okoz függőséget az emberekben (a Benu patika honlapján nem fogsz ilyet találni, csak ha nem tudnád)

Amennyiben az olvasáshoz nincs kedved, akkor nyugodj le, neked van igazad.

Ha csak megkeresni nincs kedved, tessék itt van egy, remélem angolul megfelel:

[link]

2021. okt. 15. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is tudok angol cikkeket belinkelgetni, tessék:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 15. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

OK, megadom magam most már tényleg, ügyes vagy, hogy te is tudsz :) Éljen Gwyneth Paltrow. Szép napot!

(nyugi, igazad van, csak nagy a pofám, ez ilyen családi vonás, talán a cukorfüggőségtől alakult ki)

2021. okt. 15. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Hehehehe, most nézem, hogy a harmadik linket azért lehagyhattad volna, ha nem azt akarod alátámasztani, amit én mondok (de nyilván olvasni már nem volt kedved, ilyen a néphit ereje -hajrá!)
2021. okt. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!