Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pasik szerintetek vékony lány...

Pasik szerintetek vékony lány 0 mellel vagy pont jó (nem is sovány de nem is kövér) kis mellel vagy húsos lányok nagyobb mellel?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány voltam 40 kg 170 cm hez. De meg gyógyultam most vagyok 65 kg. Viszont mikor 40 voltam semmi mellem nem volt, most hogy meg gyogyultam és híztam, van mellem. De nem érzem jól magam így hogy hiztam.
2021. aug. 9. 20:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Önbizalommal teli nagy szívvel.
2021. aug. 9. 20:24
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Az összkép a fontos.
2021. aug. 9. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Ebből még nem derül ki. Adott esetben mindegyik lehet előnyös vagy előnytelen is.
2021. aug. 9. 20:51
 4/19 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, én 159 centihez vagyok 46-47 kg, vékony, enyhén izmos. Genetikailag kicsi a mellem. Rengeteg pasinak tetszem.

Nyugodj meg, ha fejben nálad minden rendben, van önbizalomad, az a külsődön is meglátszik. Nem a mellméret a lényeg, nem ez a sorsdöntő.

2021. aug. 9. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

rajtam van felesleg, és nagy mellem van, de senkinek nem tetszem, hidd el nem a mellen múlik a dolog, sőt előbb megnézik pl a feneked mintsem a melleddel legyenek elfoglalva *szerintem

én így vettem észre mostanság

2021. aug. 9. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Közepes, közepes mellel. Nem tudom, engem sosem érdekelt a mellméret, de lehet én vagyok a korcs. 26F
2021. aug. 9. 22:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Túl van ez a "mekkora cickó tetszik a fiúknak" dolog misztifikálva.

A legtöbb pasinak kb az a preferenciája, hogy a lánynak legyen melle. Bármekkora.

2021. aug. 9. 22:38
 8/19 anonim válasza:
100%
Kérdező, az a lényeg, hogy milyen ember, milyen személyiség vagy. Az a pasi aki a melled alapján ítél csak az önbizalmad fogja rombolni, soha nem leszel neki elég jó.
2021. aug. 10. 07:16
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

Nekem volt olyan párom, akinek a husis lányok jöttek be, minél nagyobb mellel. Volt olyan is, akinek a soványak, kicsi mellel.

Én nyilván csak az egyik képnek felelek meg. De nem ez a lényeg, hanem a személyiség. És azzal a férfival házasodtam össze, akinek pont nem az ideálja a kinézetem. Nem kell tökéletesnek lenni.

2021. aug. 10. 09:18
 10/19 anonim válasza:
84%
Nekem inkább a húsos verzió tetszik, de a mell nem annyira fontos, hogy nagy legyen, inkább a teljes alak számít. Én azt szeretem, ha kicsit húsos és formás.
2021. aug. 11. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!