Pasik szerintetek vékony lány 0 mellel vagy pont jó (nem is sovány de nem is kövér) kis mellel vagy húsos lányok nagyobb mellel?
Kérdező, én 159 centihez vagyok 46-47 kg, vékony, enyhén izmos. Genetikailag kicsi a mellem. Rengeteg pasinak tetszem.
Nyugodj meg, ha fejben nálad minden rendben, van önbizalomad, az a külsődön is meglátszik. Nem a mellméret a lényeg, nem ez a sorsdöntő.
rajtam van felesleg, és nagy mellem van, de senkinek nem tetszem, hidd el nem a mellen múlik a dolog, sőt előbb megnézik pl a feneked mintsem a melleddel legyenek elfoglalva *szerintem
én így vettem észre mostanság
Túl van ez a "mekkora cickó tetszik a fiúknak" dolog misztifikálva.
A legtöbb pasinak kb az a preferenciája, hogy a lánynak legyen melle. Bármekkora.
Nekem volt olyan párom, akinek a husis lányok jöttek be, minél nagyobb mellel. Volt olyan is, akinek a soványak, kicsi mellel.
Én nyilván csak az egyik képnek felelek meg. De nem ez a lényeg, hanem a személyiség. És azzal a férfival házasodtam össze, akinek pont nem az ideálja a kinézetem. Nem kell tökéletesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!