Pasik szerintetek vékony lány 0 mellel vagy pont jó (nem is sovány de nem is kövér) kis mellel vagy húsos lányok nagyobb mellel?
Az emberek valamiért szeretik hangoztatni a nagy mellet, de én is és még jó pár haverom inkább a kisebbet preferálja, vagy pedig nem lényeges szempont. Számtalanszor találkoztam azzal a szituációval, hogy mesélik, hogy milyen szép nagy melle van xy-nak, meg hogy a nagy mell szép, stb. A gond, hogy ezzel például én nem tudok egyet érteni, mert mást tartok szépnek és önmagában egy mellel nem tudok mit kezdeni. Főképp valahogy csajok gondolják így. Egyszer egyik lánynak feltettük a kérdést, hogy szerinte a férfiak mit tartanak szépnek, mi kell hogy felhívják magukra a figyelmet és egyből a mellel kezdte, csak jobban mellé szerintem akarva se nyúlhatott volna, legalábbis éppen a társaságunkban. Persze van sok férfi, akinek tetszik a nagy és fontos, de körülbelül ennyi igaz. Ugyan úgy sokan vannak akiknek nem tetszik, vagy nem lényeges. Hogy mitől hangosabb a másik tábor azt nem tudom, de szerintem ez sok lányban igen nagy önértekelési problémákat tud okozni, amire rátesz még a média is egy lapáttal.
Nekem alak terén egyébként a vékony tetszik. Maga az alak összességében számít igazán, mellméretet kb a legutolsó szempont nálam. Sőt pont a kikötésem, hogy ne legyen nagy. Mostani divat nagy fenék sem az esetem, ott is a kicsire esküszök. Még aránytalannak is tartom őket. Másik pedig a plasztika, amiből még szépet nem igazán láttam. Tehát nekem a vékony "0" mellre esik a választásom. Alak szerintem sokkal több embernél meghatározóbb. Nem azért mondom a vékonyat, mert a nagyobb mell már nem jó, valószínű olyan hatalmasra most se nőhetett, hanem azért, mert a vékony alak tetszik. Hogy kinek milyen alak jön be pedig megintcsak egy másik kérdés. Szerintem hülyeség a fogadd el magad úgy ahogy vagy gondolkodás, mert fontosnak tartom, hogy magunkból azért a lehetőségeket tekintve próbáljuk a legjobbat kihozni, azokon a dolgokon változtassunk amiket tudunk, a többit kell elfogadni. Persze valószínű mindig fog valami zavarni, tökéletest úgy se érjük el soha, de úgy gondolom, hogy akár ha férfiként vagy te nőként is eléred a számodra tökéletes alakot is, az számodra lesz tökéletes, ugyan úgy ott lesznek azok az emberek akiknek nem tetszik, esetleg szóvá is teszik. Pontosan nem lehet kijelenteni egy alakra sem, hogy ez bizony tökéletes. Mutathatok egy szép vékony modelt, és? Nekem szép, viszont akinek a teltebb idomok tetszenek (ők is igen sokan vannak), annak biztosan nem. Elég nagy ütésként tud érni valakit, hogy küzd egy számára tökéletes alakért, mondhatni el is érte, aztán pár igen alacsony érzelmi intelligenciaszintű emberke, paraszti egyszerűséggel odalöki, hogy milyen szarul néz már ki, régen mennyivel szebb volt és hasonló finomságok. Na velük nem kell foglalkozni! :) Próbálj olyan ésszerű, egészséges és elérhető célt választani, amit te magad látsz szépnek, ahogyan te érzed magad jól. Mellméret miatt pedig szerintem nem fájjon a fogad vagy hogy éppen xy személynek mi tetszik, kivéve ha az épp a párod, mivel mindig akad majd bőven olyan ember akinek az tetszik. A fenti dolgokat kizárólag alakra írtam, nem elhanyagolható szempont az arc és stílus külsőségeket tekintve, ahogy párkapcsolat esetében sem a belső szempontok. Illetve azokról sem érdemes elfeledkezni, akiknek nem lényeges a külső. Nálam egyébként mindkettő számít. Egy jó belső tulajdonságokkal rendelkező lány, akivel jól el tudok lenni, tudja vele kompenzálni az esetlegesen rosszabb (általam rosszabbnak vélt) külsőt, de persze vannak határok. Lehet feleslegesen írtam ennyit, kicsit a gondolkodásmódom, tapasztalataim próbáltam "röviden" átadni, remélem sikerült és hasznos, ha még nem is értesz velem egyet :)
Számok alapján jól nézel ki :D
Én pont az ilyen csajokat kedvelem, vagy talán egy picit teltebbeket. Nőies ha egy nőnek nagyobb mellei vannak akkor is ha nem vékony hozzá, sőt.
De imgur linket is küldhetsz magadról ha kíváncsi vagy a konkrét véleményemre
18
Sokszor vonzóbb egy nagy darab nő jó kisugárzással, mint egy átlagos nő semmilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!