Fogyásnál a cm-ek hogy mennek le?
Igazából ez úgy néz ki hogy "fél évig semmi aztán egyszerre minden". Najó persze nem teljesen.
105ről 75-re fogytam 1 év alatt, és ha nem lőttem volna hetente képet magamról akkor valószínüleg nem tünt volna fel 3 hónap után ami lement.
Mondjuk én ott rontottam el hogy elég komolyan rábetegültem az edzés témára, szóval akármikor néztem milyen edzésfajtát hogyan kell csinálni ezt kb bodybuilderek mutatták be youtubeon mindig. Még a végén is amikor egy nyaralásnál ismerőseim a strandon aztmondták aztarohadt, én akkor sem éreztem hogy hú de jól néznék ki.
Az hogy a centik hogyan mennek le, nemtudom mire gondolsz pontosan. Feltételezem azt hogy honnan mikor, erre viszont nincs válasz, színtiszta genetika kinek mikor honnan megy le. De a jellemző hogy a hasról legutoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!