Fogyásnál figyelni kell a makró tápanyagra is, vagy elég hogy ha csak a kalória rendben van?
Valamennyire kell figyelned ra, pl erdemes fogyasnal is a feherjet reszesiteni elonyben, de makrozni inkabb azoknak kell, akik testepito versenyre keszulnek vagy hasonlok. Nekunk, foldi halandoknak eleg (legalabbis nekem), ha tudom hogy viszek be eleg feherjet, es nem hanyagolom a masik kettot sem.
Tehat nem muszaj figyelned ra, maximum talan akkor, ha nagyon megakadsz a fogyasban, vagy erzed hogy faradtabb vagy, nincs rendben valami( en makrozas nelkul fogytam jo par kilot, szoval amugy csak sajat tapasztalatbol beszelek, tuti lesz aki azt mondja hogy muszaj)
Ha a ferhérjéből eszel legtöbbet (amit igen nehéz kivitelezni), akkor fogysz a leggyorsabban, de nem lesz tartós, mert például ha lecsökkented a szénhidrátot a szervezeted ki fog rá éhezni és egyszer csak bezabálsz és annyi a diétának. Mindenből egyél, mértékkel, de a fehérje fontos.
Amúgy fogyás szempontjából a lényeg, hogy a kalóriát tartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!