Ha a súlyom nem változott de a kinézettem igen,az fogyásnak nevezhető?Vagy minek?
Mindenképpen pozitív amit magadon tapasztalt ! :)
Ezt testkompozíció változásnak hívják. Egyszerre égetsz zsírt és szedsz fel izmot. Igazából a fogyás mint cél vagy kifejezés nem a legjobb. Ugyanis aki fogyni akar igazából csak zsírraktáraktól szeretne megszabadulni. Az izom az jó, abból minél több kell, mert az adja a formát :)
Igazából csinálhatod úgy, hogy lejeb viszed a kalóriákat, és csökkented a testsúlyodat. Ekkor lassabban nő az izom, de gyorsabban megy le a zsír.
Illetve működőképes megoldás az is, ami jelenleg veled történik. Kb annyi kalóriát viszel be, amennyi a testsúlyod fenntartásához szükséges. Nem többet és nem is kevesebbet. Ekkor szedsz fel izmot, és égetsz is el zsír. Persze ha egyszerre csinálod akkor mind a kettő lassabban megy, de a végeredmény azonos. Azt viszont nem tudom, hogy az elérési idő is azonos-e, erre talán válaszolni fog, egy nálam okosabb ember :), de én úgy gondolom, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!