Ha akox káros, akkor hogy lehet hogy Kiss Horváth István és Kiss Jenő mr olimpia kinézettel rendelkezik és már jócskán negyven évesek múltak?
Kiss Horváth István
Kiss Jenő
Ahogy ezek kinéznek egy gyógyszetár teljes raktárkészletét tudom bennük megsaccolni.
Hogy lehet hogy élnek, egészségesek, és még versenyezni akarnak?
Honnan veszed hogy egészségesek?
Továbbá mértéke ennek is van. Ha betartod a szabályokat, akkor nem lesz gondod, vagy nagy gondod.
Az meg hogy 40 évesek... Nos 50 fölé nem hiszem hogy mennek.
Jenőt láttam élőben.
Elszégyelltem magam mellette, pedig 10 éve edzek naturálan.
Hatalmasabb karja volt mint acombom, de az full szálka, olyan érhálózat, mintha egy napig elkötötték volna a karján az összes eret.
Azt volt pozólás is, lekerült a poló is.
Hát ami ott volt, döbbenet.
Az embernek eres volt a hátizmán minden négyzetcentiméter.
Hogy a fenébe lehet ez?
Más meg néha egy doboz koctól megy a kórházba mert beteg lett tőle.
Úgy van a dolog, hogy nem mindegy, hogy ésszel csinálod meg felügyeli e valaki, illetve normális cuccot használsz e?
Akkor nem olyan káros, mint amit itt előadnak.
Sokaknak azért van rossz tapasztalat, mert ész nélkül, mindenféle szart magukba toltak, aztán csodálkozott, hogy a mentő viszi meg szét van a mája.
6-os ez pont nem igaz amit írtál. Lehet gyógyszer, de mint minden gyógyszernek, ennek is vannak mellékhatásai, amik viszont károsak.
A Cataflam pl a szívet teszi tönkre, az Apranax pedig kicsinálja a gyomrot, az antibiotikumok pedig nem csak a rossz, hanem a saját szükséges baktériumokat is elpusztítják és még sorolhatnám.
Ha nem indokolt a gyógyszer bevétele, akkor nem szabad bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!