Miért kell szemét jelzővel illetni az ételeket? Mondja meg már valaki!
Olyan sok hozzászólásban olvasom, miért lenne szemét.
Ami nem fogyókúrás, az már szemétnek számít?
Eleget olvastam, köszi, mikor 160 ch-n voltam, úgyhogy visszább lehet venni...:-D
Linkeljél már olyan oldalt, ahol le van írva, hogy a paradicsom/paprika mennyire gagyi, szemét, értéktelen, üres kalória, sz@r ch...
De NE a lecsóról linkeljél, mert azt bárhogy elkészítheted, jó zsírosan is, amit én pl utálok xD
És egyébként is, a paprikában van a legtöbb C-vitamin :-DDDDD
miért lenne rossz szénhidrát a paprikában és a paradicsomban?
amúgy, csak mint cukorbeteg mondom, hogy a paprika, a paradicsom glikémiás indexe (a vércukorszint-emelő képessége) szinte 0, úgyhogy cukorbetegeknek kiváló eledel. a lecsót is lehet vacakul elkészíteni, de lehet okosan is. semmiképp nem sorolnám a szemét kaják közé.
attól, hogy nem szeretem a krumplis tésztát, még nem szemét. a gumicukor - na, az igen. abban semmi természetes nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!