Szakaszosan szoktatok fogyni?
Figyelt kérdés
Kb ugyanazt és ugyanannyit eszem. Ugyanannyit is mozgok. Mégis azt tapasztalom hogy vannak időszakok amikor nagyon gyorsan fogyok, máskor ez lelassul, megáll, sőt van hogy vissza is hízok pár kilót, aztán megint jön egy időszak, amikor nagyon hirtelen megint meglódulnak a kilók lefelé és így tovább.
Ez másnál is így van? Mitől függhet?
2021. szept. 17. 16:38
1/2 anonim válasza:
Igen én is így fogyok. Nem tudom miért. Van hogy két hónapig ugyan azt a súlyt tartom, utána hirtelen indul el a fogyás.
2/2 anonim válasza:
Nálam is van olyan, mikor havi 2 kg se jön össze, van amikor meg 4. Pl. júniusban pl. azt hiszem 1,7 kilót fogytam, júliusban valamennyivel többet, aztán augusztusban 4 kgt. Most szeptemberben pedig úgy látom megint lassabban megy. Az okát én se tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!