Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen orvoshoz kell menni,...

Milyen orvoshoz kell menni, ha fogyni szeretnék ?

Figyelt kérdés
50 multam, rengeteh dietat kipróbáltam már. Most viszont legalabb 30 kiló feljött. Kellene jo tanacsadas fogyással kapcsolatban. Milyen orvos foglalkozik ezzel? Belgyogyasz?

2021. szept. 16. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
1%
Dobjon egy facebook linket privátban...
2021. szept. 16. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha hormonális okai vannak, akkor endokrinológus. Először csináltass a háziorvossal egy olyan labort, amiből hormonproblémák kiderülhetnek, mert ha nincsenek, akkor fölösleges az endokrinológus. Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen bajod van, lehet, hogy csak szeretsz enni. Van olyan szakma is, hogy obezitológus (elhízásszakértő), de ők nem lehetnek túl sokan. És dietetikus, aki nem orvos, de pont tud adni étkezési útmutatót, javasolt étrendet.
2021. szept. 16. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Fogorvoshoz, csinál 1-1 lyukat mind 2 oldalra, és garantáltan lefogysz.
2021. szept. 17. 02:36
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Mit jelent az, hogy "most"? Mennyi idő alatt? Mit eszel és mikor, miket mozogsz?

A fogyás még mindig 70%-ban az étkezésen múlik és 30%-ban a mozgáson. Nem diétázni kell, hanem tudatos életmódváltást kell alkalmazni. Egyél kevesebbet, de minőségibb ételeket.

Fogyás kalóriadeficittel lehet, tehát több kalóriát égetsz el, mint, amennyit beviszel.

2021. szept. 17. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
Orvos ezzel hanyagul fog foglalkozni. En találtam magamnak mrgoldást de ! fontos: nem lesz ingyen! Mert ha eletmódot váltasz az is pénz lesz!
2021. szept. 17. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
95%
pajzsmirigy probléma kizárva?
2021. szept. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!