Reggeli smoothie-ba bármilyen fehérjepor jó?
Sőt...anélkül is jo.
Sőt megehetsz egy barackot bancsmagolás nélkül is
Nekem az íz nem lényeg, az a lényeg, hogy nem tudok szilárdat enni reggel, és ezt gondoltam ki. Láttam másokat, hogy ezt csinálják, de nem adták meg a fehérjepor pontos nevét.
Azt hittem, itt tudni fogják, de lehet a testépítés kategóriában jobban értenek ehhez.
Smoothie-ba nagyon nem illik semmilyen fehérjepor.
Turmixba igen. Pl.egy banános-mogyoróvajas turmixba a natúr fehérjepor is tökéletes, zabpehellyel is lehet dúsítani.
Most megfogtál, nem tudom, mi a különbség. Angolul néztem recepteket, és ott végig smoothie volt.
De nem az ízre gondoltam, hanem hogy a fehérjeporokat mindig vízzel vagy tejjel kell elkeverni, és hogy van-e valami speciális márka akár, akik turmixba készítenek port, vagy a sima Biotech-eset is belekeverhetem-e, annak ellenére, hogy a leírás szerint vízzel kell.
Figyu az instán sok olyat látok, hogy edzők tesznek a vízbe, vagy mandulatejbe: proteintport/spenótot/áfonyát/valamilyen bogyós gyümölcsöt/mogyoróvajat/mézet/kesudiót/banánt/juharszirupot.
Vagy ezeket szinte mind, vagy ezeket kombinálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!