Ayvonka kérdése:
29 kg-t körülbelül mennyi idő alatt lehet lefogyni?
Figyelt kérdés
Napi max 600 kalóriát fogyasztom, csak is vizet iszom, emellett minden reggel biciklivel járok be munkahelyre, ott is csomót mászkálok jobbra balra, lépcsőzök, stb. Otthon nem szoktam tornázni, elmenni futni, mert nap végére mindig kivagyok. Augusztus 28-án 84 kilóról indultam, mai nap reggel WC után mérve 79 kiló vagyok. 50 kiló szeretnék lenni, mivel magasságomnak ez a megfelelő súly a BMI szerint, ebbe légyszíves ne kössetek bele. Olvastam olyat, hogy másnak 8 hónap alatt sikerült, viszont olvastam olyat is, hogy egy 6 hónap alatt megvolt valakinek. Valaki nyugtasson meg, hogy ha így folytatom akkor egy éven belül 1000% százalék, hogy sikerül elérnem a célom :D Eddig mindig sikerült minden szabályom betartani. Válaszokat előre is köszönöm!2021. szept. 15. 23:41
11/17 anonim válasza:
Beszélj egy dietetikussal, szerintem súlyzós edzést is érdemes beiktatni, a nagyobb izomtömeg is jól égeti a kalóriát.
12/17 anonim válasza:
11-es Minek, inkább orvossal kellene?! 600kcal-al úgysem tudja megcsinálni a súlyzós edzést, erre ne buzdítsd, csak megsérülne.
13/17 anonim válasza:
#12-es!
Azért mondom, hogy beszéljen a dietetikussal, aki valószínűleg majd elmagyarázza mennyi kalória és milyen mozgások az optimálisak.
Az erősítő edzések pedig serkentik az anyagcserét.
14/17 A kérdező kommentje:
UPDATE: Meg mindig jol haladok, 74 kilo ma reggel merve. Semmi bajom nincs, meg mindig betartom a 600 kaloria/nap szabalyt :) Meg mindig csak vizet iszom, pattanasaim szinte mindegyike eltunt mar. Nem tudom miert mondjak sokan hogy rosszul leszek :DDD
2021. okt. 2. 02:01
15/17 anonim válasza:
:DDD Ja, ez a lényeg :DDD
Nagyon ügyes vagy, így tovább :DDD
:DDD
16/17 anonim válasza:
14-es Szuper! Majd nézd meg magad 1 év múlva, amikor 100kg fölött leszel.
17/17 anonim válasza:
Hogy állsz most? Hány kiló vagy? Meddig sikerült tartani a 600kcal-os diétádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!