Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 29 kg-t körülbelül mennyi idő...

Ayvonka kérdése:

29 kg-t körülbelül mennyi idő alatt lehet lefogyni?

Figyelt kérdés
Napi max 600 kalóriát fogyasztom, csak is vizet iszom, emellett minden reggel biciklivel járok be munkahelyre, ott is csomót mászkálok jobbra balra, lépcsőzök, stb. Otthon nem szoktam tornázni, elmenni futni, mert nap végére mindig kivagyok. Augusztus 28-án 84 kilóról indultam, mai nap reggel WC után mérve 79 kiló vagyok. 50 kiló szeretnék lenni, mivel magasságomnak ez a megfelelő súly a BMI szerint, ebbe légyszíves ne kössetek bele. Olvastam olyat, hogy másnak 8 hónap alatt sikerült, viszont olvastam olyat is, hogy egy 6 hónap alatt megvolt valakinek. Valaki nyugtasson meg, hogy ha így folytatom akkor egy éven belül 1000% százalék, hogy sikerül elérnem a célom :D Eddig mindig sikerült minden szabályom betartani. Válaszokat előre is köszönöm!

2021. szept. 15. 23:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Amit csinalsz azzal sehogy mivel nem tarthato hosszu tavon, amugy 1 ev normalis fegyelmezett dietaval.
2021. szept. 15. 23:54
 2/17 anonim válasza:
83%
Biztos lefogysz 1 éven belül, ha így folytatod! viszont, ha napi 600 kalóriát eszel, az is biztos szinte, hogy akár a dupláját is visszahízhatod a következő évben. Brutálmód ártasz a szervezetednek. Oké, tök szupi, hogy kevesebbet mutat a mérleg.. de ez így károsabb szinte, mintha maradtál volna az eredeti súlyodon. Emiatt nincs erőd.. 2x annyit simán elégetsz kb, mint amennyit beviszel. Kicsit értékeld át a dolgokat. Egyél annyit, amennyire szükséged van, de ne többet. Akkor nem leszel fáradt, kimerült, de sikeresen fog müködni a fogyókúrád.
2021. szept. 15. 23:55
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Ha így folytatod, 1000%, hogy egy év múlva már nem élsz. De szerencsére előbb feladod majd, mert ez tarthatatlan.

Inkább állj át valami normális kalóriamennyiségre, amivel lassan, de biztosan és egészségesen fogysz, és akkor 1000%, hogy jól fogod érezni magad és meg leszel elégedve az életed hátralévő részében. Mert ez az egész életedre szól, minek sietni? Ha viszont sietsz, garantáltan lesz egy csomó más bajod, többek között lelki is.

Ne kockáztass ilyesmit, ésszel csináld.

2021. szept. 15. 23:55
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a kórházig jutsz el! Az éhezés hosszú távon egészségkárosodást okoz.

Nem tartottál be minden szabályt, hanem mindent megszegtél! Így nem lehet egészségesen lefogyni, ráadásul borítékolható, hogy vissza fogsz hízni.

Kezdj el ésszel életmódot váltani, így nem ehetsz hosszú távon, a bicikliről nem olyan vidám dolog beájulni egy autó alá... Szigorúan tilos 1200kcal alá menni, ha nő vagy; nem kellene olyan célokat kitűzni, amit lehetetlen elérni 84kg is évek munkája volt, nem kellene azt hinni, hogy vissza felé néhány hónap alatt lemegy.

2021. szept. 15. 23:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. De amúgy marhaságot csinálsz. Nekem mindegy, csak gondoltam szólok.
2021. szept. 16. 01:16
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Írd már le miből áll egy napi étkezésed, kíváncsi vagyok.
2021. szept. 16. 05:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ettől kórházba fogsz kerülni, és sokkal súlyosabb problémád lesz, mint a lefogyási vágy.
2021. szept. 16. 06:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak hízékonyabbá tesz, a későbbiekben nem fogod tudni tartani a 84kg-ot sem, csak nagy nehézségek árán.
2021. szept. 16. 09:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De miért 600 kalóriát eszel? Azt írtad, hogy "Valaki nyugtasson meg, hogy ha így folytatom akkor egy éven belül 1000% százalék, hogy sikerül elérnem a célom". Szóval ebből gondolom, hogy 1 éven belüli 30 kg fogyás az okés lenne? Akkor pedig ne éheztesd magad! 30 kilót normális étkezéssel is letudsz adni 1 év alatt valószínűleg. Nekem 30 kg fogyás kb. 7 hónap volt, de még van rajtam kb. 10 kg fölösleg, szóval nyilván az utolsó kilók lassabban mennek már majd le.

Ha így folytatod a célod, akkor egy éven belül rengeteg egészségügyi problémád lehet. 1 év alatt letudsz fogyni, hagyd ez a hülye 600 kalóriát.

2021. szept. 16. 10:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A leggyorsabb ugyanannyi hét, ahány kiló (tehát 29) de ennek az időnek a kétszerese lenne az egészséges (heti fél kiló) Vagy inkább több idő, hogy ne nyúljon meg a bőröd. A diétád viszont szánalmas, 1200 kcal alatti diéta NEM TARTHATÓ hosszú távon, és zabálások, bűntudat, depresszió lesz a vége. Vagy anorexia.
2021. szept. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!