Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalória számlálásnál milyen...

Kalória számlálásnál milyen gyakran van hogy kifuttok a napi kalória keretből és este már nem ehetnétek semmit? Ilyenkor mit vacsoráztok? Hogyan lehet ezt elkerülni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 12:48
 1/6 anonim válasza:
86%
Olyankor edzeni kell valamit, hogy a kereted nagyobb legyen! még 1-2 óra séta is sokat jelent olyankor, de kocogás, kardió az a legjobb.
2021. szept. 13. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Sajnos van hogy este már 0 energiám van mozogni, ilyenkor mit tehetek?
2021. szept. 13. 13:16
 3/6 anonim válasza:
100%
Kalóraiszegény fehérjedús ételek. DE megfelelő mennyiségű mozgás nélkül tartósan nem tudsz fogyni.
2021. szept. 13. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

előre kell tervezni, hogy hány kalóriák lesznek az étkezéseid. ha 1800 a kereted, nem megenni reggelire 900at

nekem pl 1512 a keretem, és napi 3 étkezésem van, reggeli (11 körül), ebéd (6 körül), vacsi (9 krül) és tudom hogy közben nassolok, néha gyümölcsöt, néha túró rudit stb. néha ebéd és vacsi között is gyümölcs stb

nekem úgy a legegyszerűbb beosztani hogy étkezésenként 350-400 kcal és a többi a gyümi, nasi meg ha iszome gy kávét, annak a tej része stb

csökkentsd az adagokat hogy keretben maradj

a másik dolgo amit a 3mas is ír. rizs helyett egyél bulgurt (több vizet vesz fel, többnek tűnik), minden étkezéshez nagy adag zöldsgé (kis kalóriából nagy telítettség)

szóval ha reggelire egy db kakaós csiga, ebédre meg egy meki akkor ki is futsz a keretből, és sokkal hamarabb éhes is leszel. sajnos egézségtelen kajákból kb lehetetlen tartani a keretet

2021. szept. 13. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
ja és annyi lemaradt, hogy ha este túleszem magam 200 kalóriával akkor másnap annyival kevesebbet eszem. beírom másnap reggelre is és akkor nem felejtem el. merthogy nem 24 óránként számít a dolog hanem összességében
2021. szept. 13. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy megfelelő a kereted? Akkor fordul elő gyakran, amit írsz, ha túl gyorsan akarsz fogyni. Vagy ha nagyon nem jó az étrended összetétele a számodra.

Amúgy én simán eszem még ilyenkor ha éhes vagyok, csak még jobban figyelek az összetételre. Zöldségek+hús, hal, tojás például tökéletes kombináció vacsorára is nálam. Másnap se csökkentem miatta a keretet. Ugyanis ha egyszer-egyszer van ilyen, akkor úgyse lesz komoly hatása, ha meg rendszeresen, akkor valami gond van a diétával és az nem oldható meg annyival, hogy a másnapi keretet lecsökkentem.

2021. szept. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!