Csirkemell sonka szalámi hízlal?
Figyelt kérdés
Ma reggelire ettem egyet zsemlével meg paprikával.. ez belefér a fogyókúrába ez a kis szalámi? úgytudom ez nem hízlal annyira , szerintetek? vagy mit javasolnátok helyette reggelire?2010. aug. 31. 10:12
1/5 anonim válasza:
feldolgozott kaja. amit kerülni kell nagy ívben fogyókúra alatt. Attól még hogy a nevében bennevan a csirkemell, nem feltétlenül jó, lásd a mellékelt ábra.
egyébként meg nézd meg az árát, lefogadom bármibe hogy kerül annyiba, mint a csirkemell filé. Akkor meg kicsit egyértelmű, hogy inkább melyiket kellene venni.
2/5 anonim válasza:
A szalámiban több kalória van,az zsírosabb is,de a csirkemell sonka nem hízlal,abban jóval kevesebb a kalória. Szerintem inkább a zsömle miatt aggódhatnál,finomlisztből készült termékeket én kerülném.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tökéletes reggeli.Az enyém is hasonló volt:)A felvágottak közül a legjobbat választottad.
Az én tapasztalatom, hogy úgy is fogysz, ha lecsökkented az adagot, nem muszály csak a "szuperkaják" közül válogatni (habár azok tényleg egészségesebbek).
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2010. aug. 31. 11:39
5/5 anonim válasza:
Sztem a Lidl csirkemell sonka a legjobb.
Nagyon jó áron van.
Az összetétele is elfogadható, az íze finom, és a kcal tartalma sem sok.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!