Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy betegseg alatt...

Normális, hogy betegseg alatt hízok?

Figyelt kérdés
Betegség alatt nem inkább fogyni szoktak az emberek? Normálisan étkezem most is, sőt, inkább valamivel kevesebb eszek, mint általában, mert pl.most nem kívánok édességeket, nasikat, így vegulis a 3 főétkezésem van. Sportolni most nem tudok, de amúgy sem zsírégető, hanem inkább erősítő edzéseket csinálok. Úgyhogy most nem igazán értem, hogy miért hízok napról napra míg beteg vagyok?
2021. szept. 8. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%

Nem kötekedésből, viszont akkor ez mi?

"Ahogy írtam, nem nassolok,nincs Tízórai és Uzsonna."

vs.

"Tízórai: Protein szelet edzés után

Uzsonna: gyümölcs/túró rudi/2-3 kocka étcsoki"

Saját magadnak mondasz ellent?

Ha ugyanúgy táplálkozol, szinte semmi mozgással, mint akkor mikor rendszeresen mozogtál keményen, akkor ne csodálkozz azon, ha egy picikét a szervezeted nem úgy tolerálja az étkezést.

2021. szept. 8. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jav.: Az első részt felejtsd el, csak az utolsó mondatomra koncentrálj.

Nem fog összedőlni a világ csak mert 2 kg felment. Remélem ettől nagyobb problémád sose lesz, amit kb 2 hét kemény edzés után úgyis leadsz.

2021. szept. 8. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!