A tini férfitestem kezd aputestté formálódni, mit tehetek?
Figyelt kérdés
185cm magas férfi vagyok, keveset sportoltam fiatalon, amolyan "skinny fat" testem volt. 30 éves koromig 70kg-ot nyomtam. Aztán fontossá vált az izmos megjelenés, elkezdtem tömegelni és gyúrni. Szépen formálódtam, izmosodtam, jó éreztem magam a bőrömben. Ez egészen 84kg-ig tartott. Utána jött a COVID, és abbahagytam az edzést, nem volt nyitva az edzőterem. Elveszítettem az izmaim. De a a testem növekedése nem állt meg. Most 33 éves vagyok, 92kg, és egyszerűen nem megy le a felesleg. Bár a sportra visszaszoktattam magam, most már nem csak súlyzós edzést tartok, hanem kardiót is, de már nem esik jól. Egyszerűen folyton olyan "öregember" érzésem van, nehezen mozgok, nehezen kelek ki az ágyból. Már nem eszek édességet és kenyeret, de a hízásom nem akar megállni. Mit lehet tenni?2021. szept. 4. 15:54
1/10 anonim válasza:
Az aputest a tespett disznót jelentené szépítve?
Viccet félretéve, mennyit eszel és milyen jellegűeket amióta elhagytad a kenyeret meg a nassolást?
2/10 A kérdező kommentje:
Aputest az, amikor a karok lábak, vékonyak maradnak, de a mell a kezd csimpánz csöcs lenni, illetve a has meg a derék az brutálisan nő. Az arcomon szerencsére nem látszik a hízás (még).
Puffasztott rizs, zöldségek,sajt, vaj, gyümölcsök, natúr csirke, rizs. Az a baj, hogy két hetente elmegyünk anyámhoz, aki imád jó sokat főzni, nah ott el is csesződik minden. Egyszer eszek nál, az mind lerakódik. Hát mondom ilyen nincs....
2021. szept. 4. 16:30
3/10 anonim válasza:
miért hagytad abba az edzést? lehet otthonra is súlyokat venni meg padot
4/10 anonim válasza:
"miért hagytad abba az edzést?" Azért hagyta abba, mert gyakorizik.
5/10 A kérdező kommentje:
Az otthoni edzés nem hatékony szerintem. Vettem kézi súlyzókat, de semmit nem ér, nem tudok elfáradni velük. A nagyobb súlyzók, összetett gépek pedig irreálisan drágák, illetve hely se lenne rá.
2021. szept. 4. 19:38
6/10 anonim válasza:
Akkor marad az aputest. :-D Amúgy meg nem mindegy? Senki sem egy kondifenomén az utcán.
7/10 anonim válasza:
számold a kalóriát. Yazio app például nagyon jó
8/10 anonim válasza:
"Az otthoni edzés nem hatékony szerintem."
ezért inkább semmit se csináltál. okos
9/10 anonim válasza:
Kardiozz többet. Vegyél box körtét, nem baj ha nem tanultál boxolni, akkor is tudsz majd vele "bunyozi" és a saját tempód szerint rugózik vissza. Ugyanolyan magas vagyok mint te, én is kezdtem elhizní, viszont munkahelyet váltottam és ülőmunka helyett már álló/könnyű fizikai munkát végzek. Így nagyon jó kondim lett és súlyban is már csak 81kg vagyok és az asszony is megvan napi 2x. Sok olajos magvat(főleg pisztácia,mandula) eszek hogy mindig legyen bennem fehérje és vas és komolyan mondom így nem eszek annyit mint korábban és energiával sincs hiány. 30/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!