Hogyan tudok viszonylag gyorsabban lefogyni?
Sziasztok!
A gyors alatt kB pár hónapot érték. Szeretnék lapos hasat.Nem szeretek kalóriát számolgatni, és sajnos a szüleim egy csomó egészségtelen kaját vesznek... Milyen mozgásforma, vagy esetleg étkezési tippeket tudnátok adni?(tizenéves vagyok) Mindenkinek köszönöm a választ, és jó egészséget kívánok! <3
Reggelente indulj késve és fuss a buszra:D menj mindenhova gyalog, akár táskával a hátadon
Én is ezt csinálom, mondjuk nem fogyózom, de egy laza 800 kcalt el szoktam ezzel égetni.
Egy pár hónap (tegyük fel, hogy 2) alatt le tudsz adni kb. 4-8kg-ot egészségesen.
A leghatásosabb módszer a kalóriaszámlálás. Anélkül kicsit nehezebb a dolog. Egyél kevesebbet, mint szoktál, menj el sportolni és kerüld a nagyon zsíros és édes dolgokat. Ne igyál üditőket, lehetőleg diétásat se (éhessé tesznek), a szénsavval dúsított víz sem a legjobb ötlet és inkább hanyagold a cukrot a kávéból és a teából is.
Az, hogy milyen mozgásforma való neked az sok mindentől függ. Pl. a nemedtől, súlyodtól, magasságodtól és az általános kondíciódtól. Az úszás, gyaloglás, kocogás, HIIT (High Intensity Intervall Training) mind-mind jó választások lehetnek. Viszont, ha jobban szereted a csapat sportokat, akkor is be tudsz iratkozni (gondolom) a környéken mondjuk kosarazni, kézilabdázni stb.
Sok sikert! :D
Mármindt az eredeti 5-ös és 6-os, így a 4-es és 5-ös.
Bocs, egy kicsit belekavarodtam. Csak azért írom, hogy ne legyen belőle félreértés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!