Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karacsonyra kapok szobabicikli...

Karacsonyra kapok szobabiciklit, de jo volna ha addig is fogynek.Mit tegyek? Mit csinaljak? Hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés
DE ha megsem fogyok nem gond,csakepp legyek kondiban.Nem az a legfontosabb h leadjak nemtudom hany kilot, de kondiban akarok lenni.Eddig minden este 70hasizom,meg futas mikor mihez volt kedvem mindezt egy ojan 40 percig csinaltam.De nem erzem a legjobb megoldasnak. Mit tanacsoltok?Hogy csinaljam?Edzoterem nincs a kozelben.Persze a legjobb lenne ha lefogynek, de nem kotom idohoz.Dietak nem kellenk a legfontosabb ahogy montam hogy kondiban legyek. Szoval mit tanacsoltok?
2008. dec. 10. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Fussal a szabadban, es ugralokotelezzel. Vegyel par videokazettat Beres Alexanrda pl. vagy millio fele van, es tornazz veluk egyutt. A szobabicikli is nagyon jo lesz, es ha esetleg emeletes hazban laktok, akkor menjel fel a legfelso emeletre amennyiszer birsz, egymas utan. 2-szer, 5-szor, 10-szer, mindennap tobbszor. Ez lepcsozes igazabol, es biztos ismered azt a lepcsot, amit aerobickon hasznalnak, edzes kozben. Ez a hazban valo lepcsozes annak az eredetije. En 4 emeletesben regebben lepcsoztem, nagyon jol kondiba tart!
2008. dec. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!