Mit csináltok, amikor nincs kedvetek mozogni? Magatokra eröltetitek mégis vagy belustultok és birkóztok a lelkiismeretetekkel?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 17:16
1/5 anonim válasza:
Kompromisszumot kötök magammal, és sétálok egy nagyot. Az félúton van a tisztességes mozgás és a totális lustaság között.
2/5 anonim válasza:
Attol függ MIÉRT nincs kedvem mozogni. Ha csak szimplán nincs kedvem akkor magamraerőltetem, mert csak elkezdeni nehéz 10 perc után repül az idő. De ha mondjuk igedes vagyok vagy valami más lelki bajom van akkor ráhagyom és inkább lefekszek pihenni. Ha lelkiismeret furdalásom van akkor meg elmegyek sétálni 1 órát :)
3/5 anonim válasza:
Én edzőterembe járok és általában nagy nehezen össze szedem magam felszállok a buszra és megvárom, hogy kiérjen a faluból a busz. Onnantól kezdve nincs menekvés mivel a köv. busz 2 óra múlva jön a faluba így elmegyek a terembe, ahonnan innentől kezdve nem tudok menekülni és így már le is edzek, hogy teljen az idő.
4/5 anonim válasza:
Arra gondolok mindig, hogy ez nem kedv kérdése. Muszáj. Ahogyan előttem írta valaki a stresszes állapotot, akkor is fogom magam és megcsinálom, mert sokat segít, jobb lesz tőle a kedvem. Illetve lelki gondok esetén is, feltölt. Velem csak az időjárás tud kiszúrni :/.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lelket öntöttetek belém!:)
2010. aug. 30. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!