Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy nap...

Lehetséges, hogy egy nap alatt 4 kg-t híztam? Ráadásul a mérleg többet is mutat, mint a diéta elején?

Figyelt kérdés

Tegnap annyi változás történt a többi naphoz képest, hogy nem mentem futni(ez volt az egy napos pihenő) és kissé elsóztam az ételt. Mondjuk elég sokat is ettem belőle és sajnos még késő este is ettem, mert nem tudtam aludni az éhségtől.tegnapi étkezésem: 1 banán, főtt csirkemell( fogalmam sincs mennyi, de hárman ettünk másfél kg-t), főtt zöldségköret. Ezt ettem egész nap. Olajat/zsiradékot nem használtam, kenyeret se ettem, semmit. Illetve csakis szénsavmentes vizet ittam. Igaz abból rengeteget.

Lehetséges, hogy ez okozta a mérleg kilengését? Vagy ténylegesen híztam is valamennyit?

Kicsit fel vagyok puffadva és már enni se merek, mert a mai futás is szarul ment...

Még egy kérdés: valaki használt már kineziológiai tapaszt? Mik a tapasztalatok, mennyire szünteti meg a térdfajdalmat edzés közben?

2021. aug. 28. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog!
2021. aug. 28. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hízás, ez csak víz, pár nap lehet 1 nap, normális lesz újra a súlyod. Centiket figyeld ne a mérleget.
2021. aug. 28. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg csak víz, ne aggódj. Zsír meg kellene a szervezeted egészséges működéséhez, ez így nagyon kevés, nem fogod sokáig bírni.
2021. aug. 28. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat! :)
2021. aug. 28. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahogy sikerült volna betolnod ~28.000 kalóriát, akkor is elég valószínűtlen, hogy akár annak a felével tudott volna valamit kezdeni a szervezeted, szóval valszeg nem.
2021. aug. 28. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:
4kg-ból 3 még mindig ragaszkodik hozzám...Olyan idegesítő!Nem elég, hogy nem fogyok még a diéta közben megjelent plusz kilókkal is meg kell küzdenem, hogy egyáltalán visszatérhessek a start mezőre. Ez most lassan és fokozatosan fog lemenni? Esetleg meg lehetne gyorsítani a folyamatot? Mondjuk keserűsó kúrával? Kinek mi vált be?
2021. aug. 30. 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!