Lehetséges, hogy egy nap alatt 4 kg-t híztam? Ráadásul a mérleg többet is mutat, mint a diéta elején?
Tegnap annyi változás történt a többi naphoz képest, hogy nem mentem futni(ez volt az egy napos pihenő) és kissé elsóztam az ételt. Mondjuk elég sokat is ettem belőle és sajnos még késő este is ettem, mert nem tudtam aludni az éhségtől.tegnapi étkezésem: 1 banán, főtt csirkemell( fogalmam sincs mennyi, de hárman ettünk másfél kg-t), főtt zöldségköret. Ezt ettem egész nap. Olajat/zsiradékot nem használtam, kenyeret se ettem, semmit. Illetve csakis szénsavmentes vizet ittam. Igaz abból rengeteget.
Lehetséges, hogy ez okozta a mérleg kilengését? Vagy ténylegesen híztam is valamennyit?
Kicsit fel vagyok puffadva és már enni se merek, mert a mai futás is szarul ment...
Még egy kérdés: valaki használt már kineziológiai tapaszt? Mik a tapasztalatok, mennyire szünteti meg a térdfajdalmat edzés közben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!