Kinek mennyi idő alatt sikerült leadnia 5-10kg-ot?
Pont 4 hónapja kezdtem, most tartok 11 kilónál. Összesen 2 olyan napom volt, amikor azt ettem, amit akartam. Az elején megindult, másfél hónap alatt 5-6 kiló, aztán teljesen megállt az egész a következő majdnem másfél hónapra. Ez elég nagy szenvedés (mármint, hogy nem látszik eredmény, pedig mindent ugyanúgy csinálsz, erre készülj fel, mert normális), de kitartottam és most az utóbbi 5-6 hétben ugrott le még 5 kiló.
Én harmadszorra megyek neki ennek, és mindháromszor megállt a fogyás hosszabb időre, tehát már tudtam, hogy működik ez nálam. Mégis lelkileg baromi megterhelő volt és majdnem elfogyott a cérna, mire végre beindult újra, szóval tényleg nagyon készülj fel, hogy esetleg ilyen “típusú” fogyásod lesz.
alapvetően gyors, de még egészséges/tartható fogyásnak számít már a heti fél-1 kg is, attól függően hogy mennyi a kezdő súly, kezdeti felesleg. Nyilván egy olyan ember aki 30kg pluszal indított könnyebben tudja tartani a heti 1kg fogyást, mint az akin csak 5kg felesleg van.
én kb 5kgt szeretnék leadni, akkor lennék 52kg körül, 165cm-rel, én örülök ha heti 0,3-0,4 kg-t fogyok (habár hozzáteszem inkább lassú életmódváltással és sporttal igyekszem elérni és nem vittem le túlzottan a kalóriakeretemet)
Nem fogyókúrázom, hanem életmódott váltottam. Fél év alatt 10 kg ment le.
A fogyókúrának (számomra) semmi értelme, mert leadok x kilót, aztán visszatérek a szar életmódomhoz és újra felszedem.
Emellett pedig eljárok heti 3x futni (egyre többet) és szépen olvadnak le a kilók.
Csalónapot nem tartok, baromságnak tartom. Ha sütit akarok enni, akkor veszek cukormentes sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!