Kinek hogyan sikerült leadnia az utolsó kilókat? Hogyan indult be újra a fogyás?
Mindenki sikersztorij érdekel, pláne azoké, akiknek megállt a súlyuk vagy ingadozott, vagy nehezen indult be újra. Mit tettetek? 13 hét alatt le lehet adni? Hogyan lehetséges újra beindítani a fogyást, hogy sikerüljön a véghajrá?
előre is köszönöm annak, aki megosztja velem, legyetek rá büszkék :)
Én azért kezdtem el odafigyelni a táplálkozásra mert erőemelés után megtetszett a "kozmetikai testépítés".
Igazából nem nagy ügy ez az egész 1 rendszert követtem egész végig...1 nap 2x étkeztem és csak tojást és marhahúst ettem(tojást legtöbbször).5 naponta pedig csalásnapot tartottam amikor sört, hamburgert, kólát stb ettem, ittam.
Nekem eleinte könnyen ment. Januárban indultam 80ról, átlagban heti 1 kg-t fogytam az életmód váltás után egészen májusig mikor elértem a 64-et kicsit megállt, már csak kéthetente fogytam azt az egy kilót, most már csak három hetente, havonta fogyok egy kilót, de már nem is csinálok annyira érte semmit. Egyszerűen beállt a szervezetem a napi többszöri étkezésre és magától megy minden, nyugodtan megehetek egy-egy csokit vagy sütit hetente, amit korábban megvontam.
Eleinte görcsöltem rajta, miért nem megy már úgy a fogyás mint korábban, talán szigorítani kellene a diétán vagy többet kellene mozognom, de felesleges nyúznom magam, kisebb súlyfeleslegnél természetes, hogy lassabban megy a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!