Hogyan vigyek be a kalóriabázisba egy óra edzést?
Figyelt kérdés
Amikor ellipszis trénerezek, azt ugye be tudom vinni, de ki is ír rá ajánlást. De hogyan vigyek be egy órás itthoni edzést, ami áll ugye 5 perc bemelegítésből, súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokból (plank, guggolás, kitörés) és a végén egy 10 perc nyújtásból? Nem szoktam közben pihengetni.2021. aug. 25. 09:35
1/7 anonim válasza:
Vagy külön az egyes összetevöket beírod, vagy a saját testsúlyos gyakorlatokkal számolsz , a belemegítést meg leveztést meg fele idöven számolod.
2/7 anonim válasza:
Ha lehet sehogy, mert nagyon túl vannak kalkulálva az ilyen előre mért dolgok.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne írd be. Úgyse tudod pontosan megmondani mennyi kalóriát égettél el, ráadásul sok esetben nem reális amit kiír a kalkulátor. Egyél annyit, amennyit szoktál. Ha nagyon éhes vagy, akkor valami kalóriaszegényebb ételt egyél még. Sokan elcsúsznak azon, hogy azt hiszik elégettek 800 kalóriát, aztán betolnak egy pizzát.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2021. aug. 25. 15:00
5/7 anonim válasza:
Én ezt tornázás közepesennek vinném fel
6/7 anonim válasza:
En is “tornazas kozepesen” cimszoval vittem be
7/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm.
2021. aug. 29. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!