Ezen a napon sokat ettem? (lent minden)
Sokmindent ettem össze ma? Vagy fogyókúrához elég pont jó?
Egy kakaós csiga, egy bögre mizo tejes kávé, egy softy belvita epres.
Borsófőzelék amibe volt néhány nokli is és répa (meg ugye alap borsó)
+ egy vízes zsömle egy szelet gouda sajt tescos és pickolino virsli 1x
+ 1 tesco mogyorós ostya szelet vagy minek nevezik.
Nagyon sok volt így mára?:/
kaloriabazis pont hu-ra regisztrálj....
A teljesség igénye nélkül beírtam ( nem tudom milyen/ mekkora a csiga, mekkora a bögréd, mennyi a főzelék.. hogy készítették..stb)
Össz kalóriàban talán nem sok, de ezzel sokat nem érsz el..
Makro tápanyagszinten teljesen elcseszett...
Izomból fogysz, mert nem viszel be elég fehérjét, és mellette rengeteg zsírt, szénhidrátot.
A borsón-répán kívül semmi zöldség, gyümölcs nincs..
Mind gyorsan szívódik fel, csoda, ha nem vagy egész nap èhes miatta.
( egyébként nekem , a magasságomhoz, súlyomhoz, koromhoz még a kalória is sok a fogyáshoz)
2.
Senki nem írt olyat, hogy nem mozog..
Kalóriaszàmolás nélkül honnan tudod, hogy deficitben vagy?
Én sosem vagyok éhes..
Persze azt tudom hogyha 3000kcal-t eszem az sok és érezném is.. azt is, ha csak 1000kcal-t, mert éhes lennék mindig.
De pl nekem az edzés nélküli fenntartási szintem 1450 kcal.
Azt nem érzem, hogy 1600-at viszek be.. 300kcalt annyira könnyű bevinni pluszban, hogy csak úgy mosolyog..
Minden nap 1 órát edzek, ezt 350-400kcal égetés kb, mert intenzív.
Konkrét célom van, ami nem egyenlő azzal, hogy 100 kg-ról akarok fogyni..
Ha 100kg lennék, akkor nyilván baromi sokat ennék/ ettem volna, talán elég lenne kézzel foghatóan kevesebbet enni.
Én nem ettem sokat, csak épp picit többet, mint kellett volna... lassan csordogált fel a súly..
Tehát megnéztem mit, mennyit ehetek, emiatt fontos a makro, mert izomból nem szerettem volna semmit veszíteni, pedig, ha nem elég a fehérjebevitel, akkor edzés mellett is izomból fogysz.
Ezeket a számokat az életvitelem mellett nem tudom fejben tartani, ebben segít az app..
Másrèszt a saját példám az, hogy fogyni max 2-3kg-ot szeretnék.. zsírt építek épp át izommá..
ez bizony kalóriaszámolás nélkül szerintem az átlagembernek nem megy, csak, ha ezzel foglalkozik, de még úgy sem biztos..
1.
2#-es, személy szerint a kalóriaszámlálással 35kg-ot fogytam, szóval nem csak random ajánlgatják az emberek. A makrók meg fontosabbak, mint a kalória. :D De beszélj amit akarsz.
3#-as, pontosítok, zsírt nem tudsz átalakítani izommá, de igazad van abban amit írsz.
6
Igazad van
Pontosítva.. zsírból fogyok közben izmot épít(get)ek, a súlyom stagnál a testzsír%-om pedig csökken párhuzamosan..nyilván nem szó szerint értettem🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!