Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgást ajánlotok?

Milyen mozgást ajánlotok?

Figyelt kérdés
54 kg- ről szeretnék 45 kg-ra lefogyni. 160 cm. Lovaglok heti 2- szer, gerinc gyógytornát is csinálok minden nap egy nem olyan régi sérülés miatt de ez most nem lényeges. Kalória deficit mellet. A napi kalóriabevitelem 1300 kalória.

2021. aug. 20. 23:09
 1/4 anonim válasza:
100%
testmozgást
2021. aug. 20. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
1300 kcal mellett semmi nem kell. Ennyivel már 99% hogy kalóriadeficitben vagy mozgás nélkül is. Én lehet megemelném úgy 1600-ra, és utána gondolkoznék a mozgáson. Amúgy meg az számít, hogy olyat végezz, amit szeretsz. Én az ilyen össze-vissza ugrálós dolgokat nem szerettem, ezért mindig sétáltam/kocogtam diéta alatt. Igazából mindenféle mozgás jó, a lényeg hogy fárasztó legyen és tudd tartani menet közben 130-140 körül a pulzusszámod.
2021. aug. 20. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
A lovaglás nem mozgás, ahogy a gerinctorna sem. És 1300 kalória az koplalás, 1500 jobb lenne.
2021. aug. 21. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én az első válaszolóval értek egyet. Csak igazából nem értem miért lenne jó 45 kilósnak lenni? Az már nagyon gyerekméret, szinte már anorexiás kinézet. Inkább tartsd meg a tömeged, csak szedj fel izmot a háj helyett, amennyire csak tudsz.
2021. aug. 21. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!