Csak sétával lehet fogyni nem túl nagy túlsúlyból? Ha nem, miért nem?
Én nem sétáltam, hanem futottam rengeteget, de sajnos nekem csupán mozgástól nem indult be a fogyás, pedig mellette nem vittem túlzásba az ételt sem. Nekem ez arra volt elég, hogy szinten tartsak.
Minden test más és más. Például vannak olyanok, akik bármennyit ehetnek és meg is teszik, de vaságyastul alulról súrolják a BMI alsó határát.
A skála másik vége, mikor valaki átlagos energiabevitel mellett is képes a hízásra. E között a két véglet között bármilyen lehetsz. Akár olyan is, akinek elég csupán a mozgás a súlya kontrollálására. Sőt, az még egy csavar, hogy idővel mozoghatsz ezen a skálán, általában a hízékonyság felé húznak az emberek a kor előrehaladtával. Neked kell kitapasztalnod, hogy jelenleg hogy működik a szervezeted.
Azzal fogysz le amivel jól esik. Úszás, biciklizés, tánc, zumba, stb. Nem muszáj emelgetni se futni.
Én eddig bicikliztem, most saját súlyos erősítéseket csinálok. Az izomláztól olyan érzésem van, hogy tényleg teszek valamit az alakomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!