Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak sétával lehet fogyni nem...

Csak sétával lehet fogyni nem túl nagy túlsúlyból? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
10-es Persze, ez nem kérdés, nekem nyilván normál ütemű fogyáshoz elengedhetetlen a sport.
2021. aug. 16. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rokonom napi szinten kb. 10 km-t lesétált, de lehet, hogy volt az több is. Mindenesetre az étkezésre annyira nem figyelt, nem számolt kalóriákat, csak kevesebbet evett, kb. fél év alatt 20-25 kg-t leadott. Szóval persze, simán, ha az étkezésed is rendben van, lehet fogyni.
2021. aug. 16. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Én nem sétáltam, hanem futottam rengeteget, de sajnos nekem csupán mozgástól nem indult be a fogyás, pedig mellette nem vittem túlzásba az ételt sem. Nekem ez arra volt elég, hogy szinten tartsak.

Minden test más és más. Például vannak olyanok, akik bármennyit ehetnek és meg is teszik, de vaságyastul alulról súrolják a BMI alsó határát.

A skála másik vége, mikor valaki átlagos energiabevitel mellett is képes a hízásra. E között a két véglet között bármilyen lehetsz. Akár olyan is, akinek elég csupán a mozgás a súlya kontrollálására. Sőt, az még egy csavar, hogy idővel mozoghatsz ezen a skálán, általában a hízékonyság felé húznak az emberek a kor előrehaladtával. Neked kell kitapasztalnod, hogy jelenleg hogy működik a szervezeted.

2021. aug. 17. 07:23
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Azzal fogysz le amivel jól esik. Úszás, biciklizés, tánc, zumba, stb. Nem muszáj emelgetni se futni.

Én eddig bicikliztem, most saját súlyos erősítéseket csinálok. Az izomláztól olyan érzésem van, hogy tényleg teszek valamit az alakomért.

2021. aug. 17. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
A mozgás nem feltétlen elég. 10 hónapja rendszeresen sétálok és 8 kilót híztam mert 3-4000 kcal ugyanúgy legurul egy nap. Ráadásul a mozgástól csak éhesebb leszel.
2021. aug. 17. 11:48
 16/17 anonim válasza:
#15: ha este kimegyek futni utána már étvágyam sincs, szóval nem feltétlenül eszek többet, sőt.
2021. aug. 18. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, mennyi az a séta :) én mondjuk nem akartam, de a nyaralás alatt fogytam 3 kilót, két hét alatt letúráztunk 210 km-t, enni ettem rendesen.
2021. szept. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!