Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adjak le 5 kg-ot hatásosan?

Hogy adjak le 5 kg-ot hatásosan?

Figyelt kérdés
Nem vizet szeretnék veszíteni,hanem a zsírból szeretnék leadni!Mennyi időn belül lehetséges leadni ezt az 5kg-ot?
2008. dec. 9. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 2,5hónap... , de persze ez függ attól, hogy hány kg vagy, hogy és mennyit eszel és persze mennyit mozogsz!!!
2008. dec. 9. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:

55kg vagyok és 50 kg szeretnék lenni! Hát igyekszem sokat mozogni vagyis megyek ide oda...úgy külön sportra nincs sok időm max csak egy rövid esti tornára + tesi órák!

(16 éves vagyok és 168 cm!)

2008. dec. 9. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Így lehet, hogy 2,5hónap is kevés ehhez, mivel alig van rajtad fölös!!! Bár te tudod!!! Megoldás: normális étkezés +mozgás!!! De belegondolok, ha te 168cm-rel akarsz 50kg lenni... akkor nekem mennyinek kéne a 152-cm-rel... :S:S:S:S
2008. dec. 10. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
de én sajnos alapból vastag csontozatú vagyok :S
2008. dec. 10. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, ha nem jól tudom... de, ha valakinek vastag a csontozata=többet nyom a csontja ennyi
2008. dec. 14. 16:39
 6/7 anonim válasza:

Nekem is 5 kilót kéne leadnom:S

A vacsit próbáld kihagyni, és simán lemegy, ja, és heti 3X fél óra futás!

Nagyon nagyon sokat segít! Főleg, ha még erősítesz is utána!

Sok sikert!:)

2008. dec. 21. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi:)

és neked is sok sikert hozzá!

2008. dec. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!