Sokat eszem, mert sokat vagyok fent, keveset alszom. Így tuti a hízás vagy az órák száma miatt több kalóriára is van szükségem?
Reggel 5-kor kellek és éjfél előtt 20-30 perccel megyek aludni.
Összességében sokat eszem, sok kalória, de csak azért mert 4 fő étkezést is tartok, hiszen 19 órát is fent vagyok. Köztük nasi... pogácsa... illetve üdítő.
Lehet hülyeséget írok, ezért nyugodtan lehet lepontozni
Egy 18 hónapos gyereknek vagyok az anyukája
Kb annyit vagyok ébren és alszom, mint te
Hajnali 5- 23 óráig ébren vagyok
Március óta “ fogyózom”
Azért tettem idézőjelbe, mert nem tudom minden nap tartani a tervem
Viszont március óta igyekszem eleget mozogni és az étkezéseimre odafigyelni
( nekem gyerek mellett a sok séta is segít, ami több óra is egy nap)
A kalóriákat szigorúan 2 hétig néztem
A nasikat havi 1 alkalomra szűkítettem, de ma ma már érzem azt, mi az ami a kalória bevitelemnek és a fogyásomnak jó
A lényeg: ha egy ideig odafigyelsz szigorúan a kalória beviteledre, a mozgásodra, kevés alvás mellett, a tested érezni fogja, hogy mire is van szüksége
Mivel nem csak magamra főzök, arra is figyelnem kell, hogy ne dobáljam ki a maradékot
Szóval, ha délben töltött káposztát eszem, akkor vacsorára gyümölcsöt, vagy salátát tonhallal
A kenyeret leváltottam rízspufira, light kockasajtra egy fél avokàdóra (ez a reggeli pl)
Tartok csaló napokat, amit már nem igazán tartok be kb 1 hónapja, mert ha valamit megeszek délelőtt, délután odafigyelek a kalóriára
És nem teli hassal!könnyebb elaludnom is
Nekem így sikerült eddig 16 kilótól megszabadulnom
Van gyereked?
Az én gyerekem este 8-9től alszik reggel 5 óráig
Az apja dolgozik, sokszor hajnali 4:30- kor indul és este ér haza
Miután elalszik a gyerek, szeretünk egy kicsit kettesben lenni, vagy magammal is foglalkozni
Külföldön élünk, nincs segítség
Ez bűn?
És éjfél környékén még mindig megébred
Te nagyon szerencsés vagy akkor
Az én gyerekem nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!