Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat eszem, mert sokat...

Sokat eszem, mert sokat vagyok fent, keveset alszom. Így tuti a hízás vagy az órák száma miatt több kalóriára is van szükségem?

Figyelt kérdés

Reggel 5-kor kellek és éjfél előtt 20-30 perccel megyek aludni.

Összességében sokat eszem, sok kalória, de csak azért mert 4 fő étkezést is tartok, hiszen 19 órát is fent vagyok. Köztük nasi... pogácsa... illetve üdítő.

2021. aug. 4. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy hízni fogsz. Gondolom nem sporttal ütöd el ezt az időt. Az, hogy gép előtt ülsz, vagy TV-zel az nem éget több kalóriát sokkal, mintha aludnál.
2021. aug. 4. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A pihenés hiánya még kevés kalória mellett is nehezíti a fogyást. Kb ugyanannyi sporttal-kajával jóval többet fogytam, mikor nyolc órát aludtam, mint mikor csak hatot. Nem véletlen mondják, hogy kell pihenni.
2021. aug. 4. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy megbetegszel, mint a huzat! Nem véletlen, hogy 8 órában állapították meg az alvásszükségletet. Éppoly fiziológiás szükséglete a szerveidnek, mint az étel. Mellesleg a jóllakottság-érzésért felelős leptin hormon alvás közben termelődik, tehát az alváshiány hizlal is, de nem ez a legnagyobb baj vele.
2021. aug. 5. 08:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A nasi pogácsa üdítő kifekezetten diétás, hogy merült fel a kérdés hogy hízni fogsz?
2021. aug. 5. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
És mit csinálsz a nap folyamán, milyen munkát végzel?
2021. aug. 5. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet hülyeséget írok, ezért nyugodtan lehet lepontozni

Egy 18 hónapos gyereknek vagyok az anyukája

Kb annyit vagyok ébren és alszom, mint te

Hajnali 5- 23 óráig ébren vagyok

Március óta “ fogyózom”

Azért tettem idézőjelbe, mert nem tudom minden nap tartani a tervem

Viszont március óta igyekszem eleget mozogni és az étkezéseimre odafigyelni

( nekem gyerek mellett a sok séta is segít, ami több óra is egy nap)

A kalóriákat szigorúan 2 hétig néztem

A nasikat havi 1 alkalomra szűkítettem, de ma ma már érzem azt, mi az ami a kalória bevitelemnek és a fogyásomnak jó

A lényeg: ha egy ideig odafigyelsz szigorúan a kalória beviteledre, a mozgásodra, kevés alvás mellett, a tested érezni fogja, hogy mire is van szüksége

Mivel nem csak magamra főzök, arra is figyelnem kell, hogy ne dobáljam ki a maradékot

Szóval, ha délben töltött káposztát eszem, akkor vacsorára gyümölcsöt, vagy salátát tonhallal

A kenyeret leváltottam rízspufira, light kockasajtra egy fél avokàdóra (ez a reggeli pl)

Tartok csaló napokat, amit már nem igazán tartok be kb 1 hónapja, mert ha valamit megeszek délelőtt, délután odafigyelek a kalóriára

És nem teli hassal!könnyebb elaludnom is

Nekem így sikerült eddig 16 kilótól megszabadulnom

2021. aug. 5. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Most már csak azt mondd meg 6-os, hogy mért nem alszol? Egy másféléves gyerek ezt nem indokolja!
2021. aug. 5. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Van gyereked?

Az én gyerekem este 8-9től alszik reggel 5 óráig

Az apja dolgozik, sokszor hajnali 4:30- kor indul és este ér haza

Miután elalszik a gyerek, szeretünk egy kicsit kettesben lenni, vagy magammal is foglalkozni

Külföldön élünk, nincs segítség

Ez bűn?

És éjfél környékén még mindig megébred

2021. aug. 5. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha reggel 5-kor felébred, visszaalusztok mind a ketten. (Az enyém speciel pár hónapos korától végigaludta az éjszakát. Egyszer csináltam meg, hogy nem keltem fel hozzá, mert nem bírtam, többször meg már nem is volt rá szükség, onnantól végig aludt.)
2021. aug. 5. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Te nagyon szerencsés vagy akkor

Az én gyerekem nem ilyen

2021. aug. 5. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!