Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már nem tudom mit csináljak,...

Már nem tudom mit csináljak, tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy nagy problémám 3 hete elkezdtem többet tornazni, cardio és erősítő gyakorlatok. Nem eszem 3hete kenyeret sem és mégsem tudok fogyni

Mit kellene tennem?

170cm vagyok 65kg L

2021. aug. 3. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért az vicces, hogy a Házi Patika a cikkében nem hivatkozik pontosan semmire sem, csak a saját oldalukra mutatnak a linkek.

Az említett professzor egyébként az időszakos böjt híve, ami nagyon nem egyenlő a hat utáni evés tilalmával, arról ő sosem beszélt, csak a 10-12órás evési ablakokról.

Cirkadián ritmus meg annyit, hogy az egyénenként más, ill. az életkorral is változik, tiniknél, fiatal felnőtteknél pl. eléggé későre tolódik. Szóval a fix 18:00-nak semmi alapja sincs, hisz az csak kevés embernél, leginkább a legkisebbeknél és az időseknél, esik egybe a normális bioritmus szerinti napvéggel.

2021. aug. 4. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Legyél türelmes. 3 hét alatt nem csoda hogy nem veszel észre változást. Pláne hogy nem sok a súlyfelesleged.

Hidd el, ha kitartasz, 3-5 HÓNAP után már látványos lesz. Centikben mérd, ne kilóban. Az izom nehezebb mint a zsír, úgyhogy kicsit megtévesztő lehet.

2021. aug. 4. 10:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ☺️

Amit eszek általában az mogyorovaj banánnal, salátákat csinalok, baby spenót általában tonhallal. Ebédre normalisan eszek levest és másodikat ami változó általában, és legtöbbször csirkemell. Vacsorára tojás a leggyakoribb amit eszek és neha delutanonkent valamilyen gyümölcs és édességet szojtam enni de az utóbbit mar nagyon ritkán. És kávézok

2021. aug. 4. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!