Már nem tudom mit csináljak, tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok lenne egy nagy problémám 3 hete elkezdtem többet tornazni, cardio és erősítő gyakorlatok. Nem eszem 3hete kenyeret sem és mégsem tudok fogyni
Mit kellene tennem?
170cm vagyok 65kg L
A magasságodhoz képest a súlyod nem nagy, ezért nem fogsz csettintésre fogyni ( mármint arra gondolok, hogy 120 kilóbol hamarabb látnád magadon, mint 65 kilónál). A kenyér elhagyása szerintem nem elég ahhoz, hogy fogyj ebből a súlyból.
A kenyér mellett én elhagynám a helyedben a lisztet és a cukrot is (azt a cukrot, ami az összetevőknél van feltüntetve, és nem azt ami a táblázatban van, mert az hamar becsap :D). Sok zöldség és gyümölcs (ha a standard fogyást szeretnéd követni).
Van rengeteg kalóriaszámláló app/weboldal, mint például a Kalóriabázis vagy a Yazio vagy, amit én használok a MyFitnessPal. Nézz utána, hogy milyen arányban lenne jó neked a szénhidrát, zsír, fehérje makrotápanyagokat elosztani és étkezz úgy. Kalóriadeficit nélkül nem fog sikerülni.
Nagyon sok sikert 😇
-Nincs érdemi súlyfelesleged, ha fogyni is fogsz , az lassú lesz, nem 3 hét, több hónap.
- az este 6 után nem evés baromság, és a kenyér nem evés is( ha amúgy szereted)
- ezekből az infókból konkrétan semmit nem tudtunk meg az étrended minőségéről, mennyiségéről, és hogy mit, mennyit mozogsz rendszeresen.
3 hét alatt úgy, hogy normális a súlyod felesleges nagy eredményt várni. Az, hogy többet tornázol, nem eszel kenyeret semmit nem mond.
A kedvencem az lenne, ha azt is bevallanád, hogy puffasztott szarságokat eszel, ami épp olyan hízlaló, mint a kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!