"Ahogy öregszik a magyar, úgy hízik." Ki hogyan tudja alátámasztani az alábbi állítást?
A cikk forrása: [link]
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
Miért jó az embereknek meghízni, eligénytelenedni, nem tisztelni saját magát és egészségét, és mi a jó benne?
"Gondosan kiválasztottál egy problémát"
Az már ugye mellékes, hogy teljesen friss cikket osztottam meg?! 😒
Gondolom a cikk nagyon is érvényes rád és nem tetszik az egódnak, hogy szembesítenek a problémáddal.
Az önbecsülésem köszönöm teljesen rendben van.
Köszönöm a szíves aggodalmadat, tudok olvasni. Az is küzdhet a problémával, aki kívülről nézve nem tesz ellene teljes erőbedobással, mert a túlsúly sok esetben a lelki egészséggel kezdődik, és nem látsz bele a másik ember fejébe. Lenézni pedig azt sem muszáj, aki láthatóan diszfunkcionálisan viselkedik, mert nem old meg semmit.
Kérdező, szinte bármely témához lehet találni friss cikket, amin rugózhat az ember. Teljesen normális testsúlyú vagyok, engem nem tudsz bántani ezzel. Másokat viszont igen.
Mindenki viselje tettei után járó következményeket.
Ez egy általános igazság. Bármit teszel, azért te vagy a felelős. És a tetteid után neked kell vállalni a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!