Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Ahogy öregszik a magyar, úgy...

"Ahogy öregszik a magyar, úgy hízik." Ki hogyan tudja alátámasztani az alábbi állítást?

Figyelt kérdés

A cikk forrása: [link]

A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.

Miért jó az embereknek meghízni, eligénytelenedni, nem tisztelni saját magát és egészségét, és mi a jó benne?

2021. aug. 2. 09:34
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
67%
Értem. Gondosan kiválasztottál egy problémát, ami téged éppen nem érint, és látványosan lenézed azokat, akik küzdenek vele - ellentétben veled, aki mennyivel jobb vagy náluk. Nem lehet valami stabil az önbecsülésed.
2021. aug. 2. 23:44
 32/41 anonim ***** válasza:
17%
Azokat nézi le, akik épphogy nem küzdenek vele. Olvasni tudsz?
2021. aug. 3. 01:35
 33/41 A kérdező kommentje:

"Gondosan kiválasztottál egy problémát"

Az már ugye mellékes, hogy teljesen friss cikket osztottam meg?! 😒

Gondolom a cikk nagyon is érvényes rád és nem tetszik az egódnak, hogy szembesítenek a problémáddal.

Az önbecsülésem köszönöm teljesen rendben van.

2021. aug. 3. 06:47
 34/41 anonim ***** válasza:
87%

Köszönöm a szíves aggodalmadat, tudok olvasni. Az is küzdhet a problémával, aki kívülről nézve nem tesz ellene teljes erőbedobással, mert a túlsúly sok esetben a lelki egészséggel kezdődik, és nem látsz bele a másik ember fejébe. Lenézni pedig azt sem muszáj, aki láthatóan diszfunkcionálisan viselkedik, mert nem old meg semmit.

Kérdező, szinte bármely témához lehet találni friss cikket, amin rugózhat az ember. Teljesen normális testsúlyú vagyok, engem nem tudsz bántani ezzel. Másokat viszont igen.

2021. aug. 3. 07:45
 35/41 A kérdező kommentje:

Mindenki viselje tettei után járó következményeket.

2021. aug. 3. 08:17
 36/41 anonim ***** válasza:
80%
A fiatalok is nagyon kövérek, csak ki kell menni az utcára. Minden második fiatal kövér.
2021. aug. 3. 09:19
 37/41 anonim ***** válasza:
78%
35. Az élet majd korrigálja a gondolataid, csak idő kérdése... Túl nagy arc és zéró empátia rossz ómen.
2021. aug. 3. 11:52
 38/41 A kérdező kommentje:

Ez egy általános igazság. Bármit teszel, azért te vagy a felelős. És a tetteid után neked kell vállalni a felelősséget.

2021. aug. 3. 12:07
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Ha a lusta dagadtaknak ugyanúgy menne az önmegtartóztatás mint a felháborodás, nem lenne probléma amiről beszélni kéne.
2021. aug. 3. 15:53
 40/41 anonim ***** válasza:
Úgy tudom alátámasztani, hogy a leglogikusabb (és ezért leggyakoribb) oka a betegség, ahhoz pedig még korosnak sem kell lenni (kicsit benne is vagyok ebben). Az ilyen betegségek pedig úgy szállnak egyik emberről a másikra, akárcsak tavaly a korona.
2021. aug. 3. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!