Szerintetek folytassam, vagy szintentartás javasolt? (fotó van)
Figyelt kérdés
Majd 100 kiló voltam, most jelenleg 63,172 cm magas vagyok 41 éves. Iszonyatosan lógott a bőröm is, de már valamennyire normalizálódott. Az a baj, hogy én magam nem tudom eldönteni a folytatást, ezért javaslatokra várnék. Az életmódot szeretném megtartani, bármi is jönne ki belőle. Itt pedig a fotó:
2021. júl. 26. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Folytasd
Szintentartás
47 szavazat
1/12 anonim válasza:
Ez egy teljesen egészséges szintnek tűnik, én inkább csak szintentartanám.
Amúgy gratula, ez elég nagy teljesítmény👏👏👏
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Fhu, ha látnád, milyen alapanyagból csináltam... :-D bő egy év kellett hozzá. Nem volt egyszerű.
2021. júl. 26. 19:35
3/12 anonim válasza:
Nehogy innen még fogyni akarj, még ezt is lehet, hogy nehéz lesz tartani, szuper eredmény! Gratulálok, pontosan tudom, hogy mennyi munka van benne. 😎💪
4/12 anonim válasza:
Szedj fel izmot és hizzál, nagyon vékonyka vagy
5/12 anonim válasza:
Neked nem merném odaadni a befőttes üveget kinyitni
6/12 A kérdező kommentje:
Te valamit félreértelmeztél. Egy szóval nem írtam, hogy izmos akarok lenni. Én csak azt kérdeztem, hogy folytassam, vagy szinten tartsak. De látom a szavazáson, hogy az utóbbi. Köszönöm mindenkinek. A befőttesüveget meg nyissa ki az öreganyád, de akkor azt meg is eszed 😀
2021. júl. 26. 20:44
7/12 anonim válasza:
Szintentartás gondolom.. de nagyon jól nézel ki! Gratulálok hozzá!
8/12 anonim válasza:
Szép munka légy büszke rá🎉 tartsd szinten vagy ha változtatni szeretnél akkor tömegelj de semmiképp se fogyj
10/12 anonim válasza:
Már nincs miből fogynod, de nem is kell. Picit túl is toltad, de ez csak egyéni vélemény. Grat, tapasztalatból tudom hogy nagyon nehéz lefogyni. De nem lehetetlen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!