Miből mennyit egyek kb.?
Annyit egyél, hogy napi szinten 1000 kcal deficitben legyél. Ami ilyen pici súllyal nem lesz épp egyszerű, sem egészséges, hacsak nem nagyon durva szinten edzel. Fehérje minimum 0,8g/ttkg, max olyan 2-3g/ttkg, a helyedben 2 felé nem vinném.
De szvsz jobban járnál a lassabb, kitartóbb fogyással. Gondolom valami esemény lesz, ezért a siettség, de ezt konkrétan csak egészségtelenül tudod elérni (a legegészségesebb is kb az, hogy sz@rrá hajtod a szervezeted, ami csúnya sérüléseket okozhat), ami később megbosszulja magát.
Igen, kicsit kerekedett is a szemem, de gondoltam, vagy reméltem, hogy félreírtad :D
Egyébként annyit, hogy kellő deficitben legyél, mint írtam. Ch-zsír arány már nagyon anyagcsere függő. Van, aki az egyiket, van, aki a másikat démonizálja. Szerintem egyik sem helyes, attól függ, mit tudsz jobban megemészteni.
De őszintén, kétlem, hogy bármi gond lenne az alakoddal, ilyen számokkal, és ennyi edzéssel. Szerintem egy picit túlaggódod :) Biztos nagyon csinos vagy. Inkább élvezd az edzést, meg majd a nyaralást.
Azt pedig ne felejtsd el, hogy a kilók, csak szám. Ha izmos vagy, lehet nem is tenne jót 3 kg mínusz.
Heti 1 kilót nem fogsz tudni egészségesen, testzsírból ( bár 54 kilósan nem igen van olyanod) lefogyni. Ahhoz konkrétan koplalni kellene és sokat mozogni, hogy heti 1000kcal körüli energiát elégess, de ez a kettő együtt nem kivitelezhető, vagy max időszakosan, és utána a dupláját hízod vissza majd, mert nem tartható életmód hosszabb távon, a koplalás falási rohamokhoz vezethet, fáradtsághoz, vitaminhiányhoz stb.
Előbb kellett volna elkezdeni, nem 3 héttel nyaralás előtt.
De persze végső soron te tudod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!