Krumpli, répa összefőzve, turmixolva picit sózva, kevéske olívaolajjal mennyire hizlal fogyókúra esetén?
Mennyiségek nélkül még csak tippelni sem lehet - leméred a krumplit, réat, olajat grammra, és akkor ki tudod a kalóriaértékét számolni..
Emellett hízlaló étel nincs, ha a napi kaloriakereten belül vagy, akkor nem hízol, ha túlléped, akkor meg igen,
Hát, ezeket jól kiválasztottad. A legszénhidrádúsabb zöldségek.
Ráadásul még turmixolod, növelve a ch felszívódás gyorsaságát...
Normális diétába belefér ez is:).
Én pl simán szoktam enni tejszínes vajas zöldfűszeres krumplipürét is ( ahogy én szeretem), csak épp ritkán. Alapból havi 2x eszek csak krumplis ételt ebédre, mert ugyan belefér néha a diétámba, de gyakran semmiképp. Mivel a krumpliban több szénhidrát van, mint a zöldségeim többségében amiket gyakrabban fogyasztok. És én szénhidrátszegény étrendet követek. Ezért belefér, de ritkábban.
Nem tudom hogy te milyen étrendet tartasz, ïgy csak te tudhatod, hogy belefêr e neked.
Szerintem egy változatos normális diétából semmi nincs 100%-ig kizárva, csak ha eü problémát okoz, vagy az illető nem szereti az adott ételt/ élelmiszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!