Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ettől fogytam?

Lehetséges hogy ettől fogytam?

Figyelt kérdés

Helló

Szóval, van rajtam 3-4 kiló max.5 kiló felesleg szóval nem kezdtem drasztikusabb fogyókúrába,

rendesen eszem és finomakat,de utána mindig megiszok fél vagy 1 liter vizet(minden étkezés után)

Lehetséges h ez segített a fogyásban?mert ha igen azzal csak annyi a bajom h ha eszek utána állandóan innom kell:S

Meg este is megiszok kb.1 liter vizet

Erről "le fogok szokni"?Vagy ez nem baj?

Előre is köszi.

2010. aug. 28. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
átlagosan napi 3 liter az egészséges(felnötteknek)(bár szerintem nem tragédia ha kicsit több v kevesebb)
2010. aug. 28. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Én salátákat eszem kaja után. Jó, mondjuk ha az nincs, akkor bajban vagyok és leszokom róla, de azért mindig ott van az érzés, hogy úgy ennék egy kis salátát, vagy legalább valami gyümölcsöt, zöldséget :)

Szóval szerintem nem fogsz leszokni a vízről, de nem hiszem hogy az baj.

2010. aug. 28. 01:11
 3/7 A kérdező kommentje:

oksi köszi:)

bár én télleg rengeteg vizet iszom:S napközben is állandóan:))

2010. aug. 28. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:

3 liter víz felmelegítéséhez a tested körülbelül 30-40 kcal-t használ el. Egy kg zsír kb. 9000 kcal.

Szerinted? :)

2010. aug. 28. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
minden étkezés és este is 1-1 liter víz???? az túl sok
2010. aug. 28. 09:37
 6/7 A kérdező kommentje:
hát..tudom h sok kicsit,plussz még amit napközbe iszok(mármint evés után kívűl)még az is ott van...
2010. aug. 28. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha túl sokszor vagy szomjas, és túl sokat iszol, az jelenthet cukosbetegséget. Ez az első tünete amiből észre szokták venni a betegséget. Tisztában vagy a vércukoszinteddel? Mikor nézték utoljára? Nem ijesztgetni szeretnélek, de ez tény.

24/L

2010. aug. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!