Hány kilósak vagytok? Elégedettek vagytok vele? Ha nem, akkor hány kiló a cél?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 01:48
31/64 anonim válasza:
58 kg 164 cm vagyok és 50-52-re szeretnék visszamenni. persze ha mindez izom lenne, akkor nem lenne semmi bajom vele, de ez mind zsír és körte alkattal az összes alul van, miközben felül vézna vagyok.
29/n
32/64 anonim válasza:
175cm/ 74kg jelenleg, de fogyásban vagyok lassan 2,5 éve ( 170kg-ról indultam).
Alakulok, nem rossz, de még nem az igazi. Még fogynom kell 9 kilót, 65kg a célom.
33/64 anonim válasza:
165/58, 64-ről indultam. 55-öt céloztam meg az elején, de szerintem megmatadok ilyen 57-58 körül, súlyilag már egy ideje stagnálok, de a kinézetem még alakul, már egyre jobban tetszik amit a tükörben látok.
34/64 anonim válasza:
32
Nagyon gratulálok!
Csinálsz majd előtte-utána fotót? Olyan jó látni azokat. :) motivációnak főleg.
35/64 anonim válasza:
173 cm és 52 kg, és kb 55- 58 kg szeretnék lenni. Elégedetlen nem vagyok, csak jobban néznék ki nem ilyen vékonyan szerintem...
36/64 anonim válasza:
170 cm,55 kg és elégedett vagyok vele! Nem diétázok,mindent eszek,de mértèkkel. Mellette edzek,így tartható.
L
37/64 anonim válasza:
168-170 cmhez vagyok 56 kiló. Próbálom megtartani. Eddig a legtöbb 60 volt
39/64 anonim válasza:
sok sikert mindenkinek es kitartast<3
40/64 anonim válasza:
156 cm vagyok, ehhez 51-52 kg. Konkrét célom nincs kilókban. Kicsit kisebb feneket, combot szeretnék, és izmosabb hasat. 4 évig elég intenzíven edzettem, most az ízületeim miatt pihenő pályán vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!